Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 3 év, 3 hónap óta

  Ami véber személyét illeti, nem értem min csodálkoztok? Amikor először felmerült itt a neve a komoly jelöltek között, én már akkor megmondtam,hogy óriási baklövés még a gondolat is…nyugodtan vissza lehet keresni a hsz-t,de nem ezért emlegetem,hanem azért mert bár semmirekellő edzőnek tartom (őt is a többi magyar edzőcskével együtt akik ma a magyar fociban garázdálkodnak),de miként Mátyusnál ,nála is igaz,hogy nem ő az egyetlen és legnagyobb hibás! Ilyen gyér kerettel összeházasítani egy ilyen edzőt (aki emberileg sem megfelelő példa a játékosok felé), egyenesen ezt eredményezi – nem meglepetés! DE! Ki hozta őt ide? Ki hitte,hogy ő lesz itt a sztár? Azt kell basztatni és azt,aki a keretet összehozta! Szerintem a vezetőség már rájött,hogy egyszerűen nem tud mit kezdeni ezzel a helyzettel,amit összehozott. Dilettantizmusból és jóemberségől lett ez a szakmai terv és keret összehozva és az edzőnél is  – nem először – a felületes baráti szimpátia döntött (persze lehet hogy a háttérben ennél is nagyobb kaki kavarog,de induljunk ki ebből) . Így nem lehet klubot építeni, még az nb2-ben sem! Összehozták, nem működik és ezek az ősdilettánsok most homokba dugják a fejüket , elfordulnak, lapítanak mint szar a fűben és várják Szűcs Mihályt ,mint a messiást….Megtehetik,mert a klub pillanatnyi háttere megvan ehhez a nihilhez ,meg a szulejmáni wellnessekhez… csakhogy ez nem klubépítés. Mi homlokegyenest ellenkező irányba haladunk mint a többiek! Nekünk színmagyar keret kell, akkor maikor a többiek már belátták, ez nem jó és egy nb2 csapat se alkalmazza ezt az opciót! Nekünk olyan edző kellett, aki minimum megosztó személyiség és nem sok eredménnyel jár a munkája…MI elutasítjuk a külföldi edzőt, akkor amikor az nb1 (ahová “igyekszünk”) zöme már külföldiekkel dolgozik, vagy külföldön is érvényesülő magyar szakemberrel. Az nb1 már kiebrudalta azokat az edzőket ,akik csak körforgásban vannak,de mindenhol felsülnek (horváthferi,bekőbalázs,csankéstársai) .

  Nekünk hasonló edző kellett!! Ti  ezt nem láttátok/látjátok? Közben azt hazudják,hogy klubot építenek…Én félek Szűcs MIsitől is. TIsztelem én mint játékos és az vezetői kvalitásait is bírom, többet tett le rövid idő alatt az asztalra mint Brekk egész életében. De Szűcs budapesti. Vélhetően az edző aki hoz,az is pesti lesz….(bár jobb lenne,ha inkább Feczkóra bíznák a csapat irányítását, már ha akar ide jönni…). Szóval Pest! És a keret zöme sem kötődik ide! Esküszöm Kostic és Ramos nagyobb kötődéssel volt mint ezek a mostaniak…tehát nem kell itt feltétlenül szabolcsi születésű. De végre erős keret legyen! Olyan játékosok jöjjenek akik eredményt is el tudnak érni. Ez az egyetlen amiben Szűcsben bízom! De ő sem fog itt sokáig kötődni: ha sikeres lesz azért viszik majd el, ha pedig nem,akkor vesz a kalapját és szívfájdalom nélkül lelép. Az a tragédia,hogy egész Szabolcs megyében nincs egy értelmes vezető szakember!

  • A poén, hogy már nem is hal bele az ember a vereségbe és a szánalmas vergődésbe amit a pályán látni. Legalábbis én nem. Ha nem nézem meg akkor nem is emlékszem kivel játszunk most vasárnap.
   Nem érdekel úgy ahogy a vezetők is elengedték ezt az évet már. Vébert meg azért nem engedik el mert pontosan tudták, vagyis sejtették, itt csak fél éve lesz. Annyi is lesz.
   Nyáron nagy ficergés lesz, sok új arc. Remélhetőleg egy jobb és új korszak. Kőkemény bajnoksággal. Győrrel, diósgyőrrel vagy MTK-val? Ki tudja. Gyirmóttal már biztosan…

   • Az a gáz ,hogy manapság egyre inkább azért nem engednek el egy edzőt,mert akkor ki kell fizetni….Nem kell olyan szerződéseket csinálni! Ezt szopja a konda és a Szpari is részben. Ha pedig csak akkor ír alá az edzőfenomén,akkor nem kell vele megállapodni. Ilyen eredmény valóban tudott volna a Nyírbátor vagy a Nagyecsed edzője is elérni a Szparival az nb1-ben. Vélhetőleg nem is kértek volna ennyit…

  • Nem hinném cssz,hogy írtam bármi olyat amit itt mindenki ne érezne már, csak másképp éljük meg. Egyszer már írtam talán neked,hogy mivel a betű nem fejezi ki jól az érzelmeket ,néha félreérted, mert nem vagyok én sem dühös ,sem kiborult,sem szenvedő. Ezek tények amiről beszélek,inkább rezignáltan közvetítek mint sem szenvedve.Nincs miért idegeskednem ,mivel nem lep meg a dolog. Pont az történik ,ami ilyenkor törvényszerű.Ezek már megvalósult tények. Amiről te beszélsz abban vannak a ” talánok” és az “akárok” jövőbeli lehetséges változások. Most sajnos a jelent éljük, nem a jövőt és abban van valami,hogy a nagypénteket emlegeted 🙂 Én a Krisztusi stációkat sem hagynám ki belőle. Hanem van valami mindenmindegy abban amit te írsz: nincs kommunikáció,nincs csapat,nincs eredmény,amatőrizmus továbbra is van, de mindegy , keressük a jót? Mondj nekem egy jót? De olyat ami tény és nem talán és nem akár…Virág egy jó csaj! Nekem változatlanul csak ennyi jut eszembe itt , semmi jó. Nem hinném,hogy túlzok. Az egyedüli jó az,hogy hál’istennek nem a mostani játékosok és vezetők a Szpari. Ezek csak most vannak itt és remélhetőleg hamarosan eltűnik mind. Lassan már nem tudok olyan korszakot , ami ettől is szégyenteljesebb és igénytelenebb. Emlegethetjük a sziky-korszakot. Valóban! Az még ettől is rosszabb volt, de elég gáz az hogy csak ez maradt… nem hinném,hogy eltúlzom a dolgokat, és hidd el még csak felhúzva sem vagyok. Ja, és még valami: ebben a pakliban bizony “talán” még a kiesés is benne van, ne vedd olyan biztosra hogy nincs. Engem legalábbis nem lepne meg…

  • Mitől vagy te olyan biztos, hogy nem esünk ki? A tények nem azt mutatják, hogy nem afelé indulunk!

  • Ráadásul ahogy leírtam a sorsolásunkat az sem annak kedvez, hogy egy leeresztett társaság, szó szerint megvívja ezt a harcot, mert itt már harcolni is kellene, csak nincs kivel! Itt még egy edzőváltás felrázhatná a csapatot és lehetne egy két nem várt győzelem, de az szerintem már nem lesz! Pedig látni egy két csodát ,ha normális edző jön egy csapathoz, mint mondjuk Bódog a DVTK-hoz, azóta 5 meccsen 2 gy 2 D,1 V. ezt még mi is elfogadnánk!! Itt várni és ülni a seggünkön életveszélyes!

   • Egyetértek. Ugyanez jutott eszembe kedden, amikor a diósgyőr megverte a kispestet, hogy lám, mennyit számít egy edző. Felhívnám mindenki figyelmét, aki Vébert védi és a játékosainkat szarozza, hogy ugyanezekkel a játékosokkal vezettük ősszel a tabellát addig, amíg a fél csapat meg nem sérült. És a kedden pályára lépő dvtk játékosok is ugyanazok voltak, mint akik néhány héttel ezelőtt kilátástalan játékkal kaptak ki mindenkitől. Igen, egy dolog változott, az edző.

  • Leereszt a csapat? Innen még lehet leereszteni? 🙂 🙂 Viccet félre téve valóban veszélyes lehet ,ha egy kötődés nélkül összezavart keret előre tudja,hogy szezon végén szét fogják zavarni őket. Erről két közhely jutott az eszembe 🙂 :
   1., Erre már az elején gondolnia kellett volna a tulajnak és a szakmai stábnak,hiszen ez máshol is előfordulhat.
   2., Pont a játékosok tehetnek szezon közben azért a teljesítményükkel,hogy ne zavarják szét őket . 🙂
   De bevallom én is emiatt említettem,hogy itt még koránt sem tabu vagy lehetetlen a kiesés, ugyanis eddig aki szembe jött megvert minket ergo én már azt látom a játékosokon,hogy nekik már most minden mindegy..ráadásul a vezetés is úgy tesz,mintha itt sem lenne, tehát a játékosok is azt láthatják,hogy nekik is minden mindegy (most erre a szezonra gondolok,nem a jövőre).

   • Én ezt akkor sem értem. Hogy engedheti meg egy játékos magának – akkor is, ha tudja, hogy a csapatnál nincs jövője -, hogy sz@rul játszon? Mi lesz vele a jövő évben? Kinek kell majd, melyik csapat fogja leigazolni? Valamelyik nb3-as vagy megye 1-es? Saját maguk alatt vágják a fát jelenlegi és/vagy lehetséges következő szezonbeli csapatuknál.