Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 3 hónap, 4 hét óta

  Reagálva SPARTACUS fórumtársam írására és több felháborodott további fórumtársammal egyetértve én is leírom a véleményemet,legfeljebb majd kitörlik,sajnos több esetben is jártam úgy,hogy nem találtam a bejegyzésemet,amikor a polgármester úrról írtam, pedig ezután is fogok,és ha kell 50 szer fogom megismételni ha kitörlik!
  Szóval!
  Ami itt folyik az nem kizárólag a játékosok vagy edzők hibája! Ők is részesei,de mit csodálkozunk rajta?
  Leszögezném,hogy A SZPARI VOLT VAN ÉS LESZ AZOK UTÁN IS HOGY EZEK ITT JÁTÉKOSTÓL,VEZETŐSTŐL TULAJOSTUL ELHÚZNAK INNEN ÉS AZOK UTÁN IS ,HOGY VÉGRE ELHÚZ INNEN A JELENLEGI POLGÁRMESTER IS!
  Azonban nem mindegy,hogy addig is mi folyik itt, helyi labdarúgás címén! Nem mindegy, mennyire égetik le ezt a tradicionális futballklubot! Én ennyi bortányt és botrányos eredményt és ilyen városidegen felvonulást még nem tapasztaltam a szeretett klubomnál, de bevallom más kluboknál sem emlékszem ilyenre…..
  Botrányos dulakodás Győrben…szándékos sérülés okozás az ellenfélnek….kicsinyes üzengetés a sajtóban ……,évek óta hazudozás felelős emberek szájából…..komolytalan felkészülési mérkőzés hazai pályán a Mezőkövesd tartalékcsapata ellen….és most ez a minősíthetetlen kupaprodukció! A két említett meccsen 0-10 a gólkülönbség és ezek után még hivatalban van az edző…..Nos,az lehet,hogy nem cél az nb1. Az is lehet,hogy nehéz a mostani nb2 mezőnye. DE ETTŐL MÉG NEM KELLENE HAGYNI,HOGY FOLYAMATOSAN ÉGESSÉK EZT A KLUBOT, EZT A VÁROST! EZ BOTRÁNY! ÉS A LEGNAGYOBB PARASZT AKI EHHEZ A NEVÉT ADJA! EZ NEM MÉLTÓ A VÁROSHOZ! ÉS EZÉRT SENKI MÁS NEM FELELŐS MINT A TULAJDONOS! NEM A VÁROS NEM A POLGÁRMESTER – CSAK RÉVÉSZ BÁLINT!
  ILYEN NINCS! ÉS NEM LEHET TŰRNI,HOGY EKKORA FEJETLENSÉG URALKODJON MÁR HÓNAPOK ÓTA EGY PROFI KLUBNÁL!
  Akkor inkább legyen egy brusztos kis csapatunk, amely odaér a 4-5 helyre és nem tovább ,akkor érthető ,hogy most nem cél az nb1, de így????????? Muszály ekkora parasztnak mutatkozni ,Révész Úr??? Muszály állandóan azt erősíteni az emberekben,hogy maga mekkora balfék,gyengekezű és mekkora amatőr,aki nem tud úrrá lenni az egyre növő belső káoszon! Ezért csak Ön a hibás ,senki más

  A legnagyobb hibás azonban nem Révész Bálint!

  A legnagyobb hibás Kovács Ferenc polgármester! MIért? MI köze is van a focihoz?
  Nos gondolom sokan emlékeznek még a Faragó féle cégcsoportra akik Sziky Gyula után vették át a klubot és derék polgármesterünk valósággal kivéreztette és kiüldözte őket ,mert nem tetszett neki a képük…Ez akkor még érthető volt. De valójában azért kellett menniük,mert nem álltak be csatlósnak. Könnyen megtehette és megteheti most is Révésszel,mert az önkormányzat tulajdonában van a stadion a pályák az edzőközpont az öltözők,stb….Faragóék idejében a játékosok saját autóikkal jártak el a környező falvakba edzeni,mert Kovács csak térítés ellenében adta oda az öltözőt , a pályát stb. Addig amíg Faragóék meg nem unták és elhúztak innen….De imért is kellett elmenniük? Talán megbízhatatlanok voltak….de most sem jön több pénz a klubhoz már jóideje…..talán mert nem nyíregyháziak voltak,hanem pestiek….de akkor mi volt ez az nagy pesti felvonulás itt a klubnál az elmúlt években??? Szűcs Misi,Bene, Csábi, Bozsik family és a többiek…egy sem volt helybeli még se értek sz.art se! Akkor most mit is akar a polgármester? MIvel tett jobbat Faragóéknál? Nos, Révész beállt a sorba, csatlós lett…….nem tehet mást mert nem az övé a stadion és az akadémia és a pályák és az öltözők,……..mit is tudna tenni Révész? Még csak saját véleménye sem lehet.
  Ugye értitek már mi az igazi probléma? Ki az igazi felelős?
  Vajon miért öntik az utóbbi években olyan sportágakba a pénzt,mint a vizilabda, rally ,kerékpár, jégkorong?? Ezek a sportágak sosem voltak népszerűek a városban ,sosem vonzottak 10 ezreket…de akkor minek???
  Női röplabda? A férfi röplabda az igen! Arra emlékszem! De az most sehol sincs , semmi pénzt nem kap. De a nők igen. És mire mentek? Országos 3dik,4dik a magyar röplabda szövetség elnökének városa? A női válogatott leégett mint a Reisztag a hazai eb-n! Akkor minek ide pénz? MI értelme van? MIben jobb mint a foci??
  Én imádom Kercsó Árpádot,de könyörgöm! Jégkorong ide?? Az egy költséges sportág. Sermmi alapja nem adott itt a városban. Van egy 3 oldalról nyitott jégpályánk? Az meg mi? Majd befedik? MIlyen elhibázott lépések ezek? Ez sportkoncepció?? Ugyan már!
  Nos nekem ez a véleményem és biztos vagyok benne,hogy nálunk azért nem megy a focicsapatnak mert egyvalaki ezt nem akarja. És ez előtt a személy előtt Nyíregyháza évtizedekig eredményes sportváros volt. A foci rosszabb korszakában is jobb volt attól ami itt megy. Ez már nagybetüs szégyen!

  • Akkor egy kicsit nem ide illő kérdés. Minek igazoltunk külföldi játékosokat, az albán gyereknek hogy van magyar papírja? meg minek ha gyengébb mint egy középszerű játékos. Ebbe mi volt a koncepció??? Ki találta ezt ki?

   • Senki. Mivel senkit nem érdekel mi megy itt. Kovács elzárta a focicsapot (sztem ki se nyitotta),Révész meg hülye lesz invesztálni mivel semmi nem az övé és egy focit nem akaró polgival a hátán ez öngyilkosság lenne….csak akkor nem kell hazudozni…

    • Nem mindig lehet hozzászólni ott ahova gondolom…
     Néhány gondolatot engedj meg. Felsorolsz neveket meg minősíted a korábban itt dolgozó néhány embert. Néhány dolgot tisztázzunk már: utoljára a pesti Lucsánszky Tamás vezetésével jutottunk az NB 1-be!. A Szűcs Misi hozta a Jova Leventét és hosszabította meg a szerződését…. Legutóbb amikor ők itt voltak a 4.helyen állt a csapat de erre mintha nem emlékezne senki. Meséld már el mi a bajod velük !!!

  • Szerintem pont a Faragó-féle korszakot nem kellett volna felhoznod!
   A Szpari történetének a legsötétebb időszaka volt, előtte és utána is bárhol megfordult az az ember, mindenhol hatalmas csődöt hagyott maga után!
   Miközben nem volt a játékosoknak albérletre-, aztán még kajára sem pénzük, képes volt azt nyilatkozni sorozatosan, hogy a klubnál minden rendben!
   Abban viszont igazad van, hogy “a fejétől bűzlik a hal!”
   Már nem tudom azt sem elhinni, hogy a tulaj ennyire palimadár lenne, mint ahogy látni véljük!
   Szerintem egyszerű megtévesztés ez az egész, aminek látjuk az eredményét, azt, hogy hatalmas mélységekbe vezették a Szparit!

   • Nem mentegetem Faragóékat,de abban tévedsz,hogy az volt a legsötétebb korszak! Ez a legsötétebb korszak! Ha van ami rosszabb annál,hogy egy játékosnak nem fizetnek bért ,akkor az az,hogy földbe döngölnek egy klubot….Ha kimész a megyéből és azzal azonosítanak futball berkekben,hogy ááááá ….a csapat,amely szándékos sérülést okozott, vagy a csapat,amely összebalhézott egy másik csapat komplett vezetésével….