Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 7 hónap óta

  Én is gratulálok! Ez már olyan sorozat,ami figyelmet érdemel! Én is egyet értek azokkal ,akik itt edzőbuktatásról írnak,mert erősen beszédes,hogy Lengyel kinevezése óta 5 meccset nyertünk zsinórban,és 12-1 (!) a gólarányunk,míg előtte Spisjakkal 7 mecccsen hat zakó, egy győzelem és 6 vereség, 6-17 (!) a gólarány…nekem különösen a siófoki meccs gyanús: mintha azt mondták volna a fiúk magukban,hogy most aztán eltakarodsz…Azért az mindenképp szomorú,hogy ha ez igaz,miért kell ilyen módon egy vezetés tudtára adni,hogy hibázott (sokadszor),ebben meg Andrissal értek egyet,nem mutat túl jól sehol,ha ilyen eredmények születnek….Én továbbra is tartom: fogalmam nincs arról,mit akar a vezetésünk, és ezért mindenkinek csak azt tanácsolom,hogy maradjunk a realitás talaján! A télen ki kell derülnie merre vezet ez az út.

  • Te is ha utálod a főnököd nem teljesítesz úgy. Hornyákék is emberek.

   • Persze,hogy nem! De Révész is végre beláthatná,hogy rossz döntéseket hozott korábban, és Spisjak idehozatalával csak tetézte azokat. KOrábban említetted a Faragó és Sziky korszakot. Tény,hogy az is fekete szakasz volt,de Sziky idejében jobb volt a csapat mint Spisjakkal! És az előtte idehozott edzők sem voltak jók! Kezdve Csábival,Wéberrel na és Lucsival…Ha itt hevert kezdettől a megoldás Lengyelékben ,vajon miért nem vette észre a főnök úr korábban? MIért kell kitenni ezt a klubot 1-6-oknak,botrányoknak, soros vereségeknek,ha van jobb?

  • Én úgy gondolom, hogy a mostani a helyes út! Mert mi történt volna, ha mondjuk Pintér nevezik ki. Hozta volna a saját embereit, és a téli szünetben az összes saját nevelést “kölcsön adták volna a fejlődésük érdekében.”

   Lehet, hogy a saját utánpótlásra támaszkodni lassú folyamat, de biztosabb eredmény!

   • Elbaxtak 5 évet…megérted,ha nem igazán sok a bizalmam. Semmi bajom Lengyelékkel,de ez a keret erősítésre szorul. Nem feltétlenül légiósokkal,de mindenképp hasznos,jó képességű erősítéssel. Ez a csapat még túl fiatal, az edzők is. De ha télen megteszik a megfelelő lépéseket és látni lehet,hogy ha nem is idén, de jövőre ez a csapat komoly esélyese lesz a bajnokságnak,akkor világos lesz,hogy Révész is valóban nb1-et akar. Mondjuk ez esetben nem fogom érteni mire tökölt ennyit,hisz a megoldás ott hevert végig kéznél.DE fő,hogy eljutott a megoldáshoz. Viszont,ha nem lesz érdemi erősítés és nem jelentik ki világosan,hogy jövőre elvárás az nb1,akkor mindjárt értem a sokéves tökölést is….

    • Easternboy, egyetértünk!

    • Ha a szünetben elkezdenek igazolni “nb1-es” játékosokat, akkor rossz irányba indulnak. Ha elkezdik a fiatalokat játszatni, jó irányba. Ennyire egyszerű!

     • Szerinted. 🙂

      • Amúgy tehetséges fiatalokra gondoltam. Ha kell,akár erdélyi vagy kárpátaljaiakra. Azok még akarnak valamit. Ez a keret egyszerűen mennyiségileg kevés még nagyobb célokhoz. Bízom benne ,hogy ezt Lengyel is látja és lépek is. Nb1-es játékosok? Isten őrizz,hogy Busai félék jöjjenek még…