Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 4 hét óta

  Sok mindentől függ az,hogy Sándor Pista bá mit fog elérni itt harmadszor. Leginkább attól,hogy mit akar a jelenlegi “tandem” a klubnál , vagyis felvállalja-e végre a Ferjanc-Révész kettős valóságosan is az nb1-et. Mert ha igen,akkor szabad kezet kap Pista bácsi. Ha nem akkor akármi is lehet. PL. Hornyák is kiköthet Felcsúton és a többi…De egyet azért megjegyeznék: számomra akkor sem ez az ember lesz a fő bűnös!
  Olvastam alább azt az írást a pályafutásáról és a múltjáról. Nekem az tökéletesen elég,hogy talán a győri kiruccanását leszámítva ez az ember mindenütt jobbá tette a környezetét és sikert ért el. MInden esetben nehéz körülmények között: Nyíregyházán kétszer. De legutóbb a Sepsinél. A Sepsinél….. Ez a csapat soha az életben nem volt román első osztályú, erre addig serénykedett ,amíg ott is első osztályt csinált. Mi lehet neki akadály?

  • Bocsánat, de te melyik országban élsz?
   “felvállalja-e végre a Ferjanc-Révész kettős valóságosan is az nb1-et.”

   Ennyin múlna? Szerinted Békéscsabán fel akarják vállalni az nb1-et?

   A döntés itt nem a pályán történik! A Sepsinek könnyebb volt feljutni a román első osztályba!

   Legyenek tiszta viszonyok! Szűnjön meg minden állami támogatás!

   Persze, akkor legalább három csapat is megszűnne az nb1-ben…

   Nálunk fizető nézők vannak, máshol fizetett nézők…

   https://www.pfla.hu/?q=news/9422#

   Kéménd Szlovákiában van…

   Szóval nyugodtan el lehet felejteni vagy három évig az nb1-et…

   • takarodj rohadt komcsi

   • Realista! Hülyeségeket beszélsz! A Sepsinek miért volt könnyebb? Olyan volt az ott,mint ha itt a Tiszavasvári feljutna az nb1-be. Persze minden lehetséges,de ehhez kellenek emberek is,olyanok mint Sándor István,aki rém egyszerűen gondolkodik a fociról ,épp úgy mint az életről: légy fizikálisan kész és fegyelmezett. Ha az meg van akkor messze juthat az ember. Itt az elmúlt 5-6 évben pont azt nem értették a játékosok,ami ennek a filozófiának a lényege,mert nem volt aki elmondja nekik…

    • Azért volt könnyebb a Sepsinek, mert ott a politika nem szól bele a fociba… Nem volt mindig így…
     https://magyarnarancs.hu/publicisztika/felcsutscorniceti-1-1-100689

     • Azt nem tudhatod,hogy egyes országokban pontosan hogyan szól a politika vagy hogyan nem. Maradjunk annyiban,hogy a román politika még rútabb mint a magyar,mert ott még pluszban érkezik a magyarellenesség is. Elképzelem,amint az ottani szőröstalpú szövetségi elnök ránéz a tabellára és azt mondja: jéé egy kiscsapat áll feljutásra,ráadásul magyarok..hmmm.. Nem hinném,hogy ez egyszerűbb. Maga Sándor mondta,hogy ez volt a sok között a legnehezebb munkája. Elég ha csak a Steaua mocskos szájú elnökéből vagy abból indulunk ki amit a Honvéd kapott mindenestől a legutóbbi EL selejtezőjén Craiovában,ahol kb egyedül a stadion volt európai, egyáltalán kultúremberi szinten.