Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 2 hét, 4 nap óta

  Ennyi volt az igazolás?
  Azért előre is kellene gólerős támadó még,de ha már hátulra igazolunk akkor leginkább egy rutinos megbízható kapus… És a legvégén egy támadó szellemű középpályás is kellene. 🙂 Lehet,hogy az én igényem komolyan eltér Révész úrétól?

  • Még lesz igazolás, most írták.

   • “Lehet,hogy az én igényem komolyan eltér Révész úrétól?”
    Nagyon reménykedem benne hogy nem a tulajdonos Úr igényei szerint igazol a klub, mert abból nem sok jó sülne ki, ez a szakmai stáb felelőssége kell hogy legyen. Véleménye persze lehet és legyen is különböző a kedves szurkolótársaknak, de általános igazságként azt hiszem megfogalmazható hogy nekünk bizalmat kell szavaznunk az új stábnak, meglesz a lehetőségük bizonyítani hogy helyes az elképzelés ami mentén felépítik a csapatot.
    Aztán persze az első 3-4-5 tétmeccs után már lehet majd véleményt mondani a mutatott teljesítményről is, mert annak már lesz alapja.

    • Nyilván a szakmai stáb dönt,de Révész fizet. Ha nem így lenne,akkor már Lengyel Roli idehozta volna Ronaldot. 🙂 Értem,amit mondasz,de szerintem az utóbbi idők rossz igazolásai is azért jöttek létre,mert sok esetben meg volt a szűk keresztmetszet és annyi volt. Én már csak szapultam a korábbi “szakmai” stábokat,de azért azt nehéz lenne elhinni,hogy ennyire nem értettek hozzá vagy ennyire ne ismerték volna a magyar mezőnyt.

  • Újra edzésben

   ÚJRA EDZÉSBENMegkezdte a felkészülést a Nyíregyháza Spartacus labdarúgó együttese. Az NYTV beszámolója.

   Közzétette: Nyíregyháza Spartacus FC – 2020. június 23., kedd