Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 2 hónap, 2 hét óta

  Az gondolom mindenki számára világossá vált mostanra,hogy idény végén sem lesz nb1….
  Még csak nem is azért,mert idén sem lesz igazán erős csapatunk,hanem azért mert gyakorlatilag máris meg van a 2 feljutó:
  Vasas: Jova, Litauszki,Silye, Szatmári,Pekár,Vernes ,Feczesin,Balajti – hogy csak a legnagyobb neveket említsem. Nos,ha ezzel a kerettel sem jut fel a Vasas bármilyen szintű nb2-es mezőnyben,akkor be is csukhatják a boltot holnaptól.
  DVSC: Még ha elég meredeknek is tűnik az,hogy Dzsudzsák és Korhut visszajön az nb2-be,ne felejtsük azt el,hogy a Loki bevallott költségvetése 1,2 milliárd Ft lesz,és azt se feledjük,hogy itt is megmaradt a mag: Nagy, Haris,Bódi,Varga K.,Szécsi Dzsudzsákék nélkül is bombaerősnek tűnik.

  Ha már láthatóan nem igazoltunk komolynak mondható neveket,akkor itt most augusztustól egy rendkívül szervezett és jó ,hatékony futball kell játszanunk,különben boritékolható,hogy ezúttal is csak szürke közép csapat leszünk és ha nem vigyázunk kicsúszhatunk a 10-ből is!
  Győr,Haladás,Kaposvár,Békéscsaba,Szeged,Pécs, nos ezek a csapatok sem lesznek lúzerek az biztos! Nagyon kíváncsi leszek,hogy a Szpari mit fog homorítani ebben a mezőnyben.

  • Egyetértek. Ilyen háttérel mint a Vasas, meg a Loki nyilván nem lehet versenyezni. De láttunk már a vilag mas pontján is, h összevásárolt csapat nem mindig tuti nyerő. Erős lesz az nb2, de nem biztos , h ennyi pénzt a masodik vonalba tolni a legjobb dolog, de ez van. Mindenesetre lehet jobb lesz mint az nb1. Nekünk meg így ezrk tudstában batran kell játszani itthon, h legalább a nézők szórakozzanak jól. A feljutás meg ha összejön összejön.

   • Feljutás?
    Ezzel a kerettel?
    Hacsak nincs még 2-3 bomba igazolás a kalapban! (Az elmúlt évek tapasztalata alapján úgy gondolom, hogy nincs.)
    12-16. helyek valamelyike lesz ebből!
    Szerintem a keretünk még a tavalyihoz képest is gyengült, miközben az Nb2 egyértelműen erősödött.
    Maradjunk csak a realitásoknál!

   • Annyiban azért nem lehet rossz,hogy “elvileg” sok vagy több pénzt tolnak az nb2-be,hogy a világon sehol nem lehet erős első osztályt építeni,ha a feljutó mindig gyenge és pénzügyileg sem veszi fel a versenyt a többiekkel (mint tavaly a Kaposvár vagy idén a Budafok lesz) Ugyanis borítékolható a kieső előre és ez az nb1-et is csak gyengíti ,de semmiképp nem erősíti. Mindenütt alulról kell építkezni és ha lesz egy erősebb nb2,akkor majd talán nőhet a magyar nb1 színvonala is. Egyéb esetben csak porhintés lesz mindig,hogy erősödött a bajnokságunk. Ideig óráig igen,de összességében nem.