Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 2 hónap óta

  Micsoda keretünk lesz emberek! Hihetetlen! Nem is értem,hogy majd az ideérkező Vasas és DVSC játékosai hogyan mernek majd leszállni a buszról, abban a tudatban,hogy komoly riválishoz jöttek,amelyik már a kezdő sípszó előtt letöri a szarvukat. El tudom képzelni,ahogy Varga Kevin,Bódi,Korhut vagy esetleg Feczesin, és Radó attól rettegnek majd,hogy vajon pályára lép-e aznap a Szpariban Vasiljevic vagy Svedjuk,esetleg Hamed…..micsoda nevek….
  De mi mind hülyék vagyunk ,nem értünk hozzá és el sem tudjuk képzelni,hogy ezek a rejtett gyémántok igenis lesöprik a pályáról az ellent…..
  De a valóság az,hogy ez a keret kb 3-4 csapattal fel sem tudja majd venni a versenyt, és kb további 4-5 csapat komoly veszélyt fog majd jelenteni rá. Az,hogy jövőre is ugyanebben a bajnokságban leszünk még az kizárólag Sándor Istvánnak lesz köszönhető,aki hét közben a sz..rt is kiveri ezekből a senkikből , talán elfogadható lesz a kondink,és így lesz – talán – 3-4 csapat,akit megelőzünk a 20-ból…..de várom már ezt az idényt…..De sebaj,majd járok át Várdára, meg Miskolcra,mert ott legalább nem azt fogom látni,hogy alázzák a városom csapatát. Hajrá Szpari!

  • egyet kell értsek veled, ez nem csak Révész sara!!

  • “Az,hogy jövőre is ugyanebben a bajnokságban leszünk még az kizárólag Sándor Istvánnak lesz köszönhető,aki hét közben a sz..rt is kiveri ezekből a senkikből ,”

   Gondolom ezt iróniából írtad!

   Mert ha “Pista bácsin” múlik, akkor jövőre nb3!

   Szerinted neki nincs beleszólása a keretbe? Miért nem véd Ásványi? Miért nem játszik Györgyi, Starosta, Tóth? Mert a csúnya, gonosz Révész nem engedi?

   Többen is írtátok, hogy Révész nyissa ki a pénztárcáját, és dobtátok fel a neveket! A szakmai vezetők megkörnyékezték ezeket a neveket, és az igenyeket jelezték a tulajdonosnak? Ezek a játékosok a fizetésük 100%-ra igényt tartanak! Néz utána, hogy mit mondott a dvtk tulajdonosa! Tudja, hogy becsapják, hogy a játékosok egy része leadja a fizetése bizonyos hányadát az edzőnek, az meg cserébe játszatja, akármilyen gyenge! Aztán a szurkoló meg csak néz, hogy a zsenge játékos meg hétről hétre kezdő, mint itt annó a Hleba nevű ukrán játékos…. Ki is volt akkor az edző?

   • Sajnálom,hogy te utálod Sándort és ezért mindent az ő hibájának tulajdonítasz. Igenis Révész a hibás! 7 éve nem képes egy normális keretet kialakítani. Ha te edző lennél ,gondolom te is a célhoz mérnéd a lehetőségeidet. Neked is lennének ötleteid kiket hozzunk ide. Biztos jobbakat mint akik itt vannak,de ha tulaj nem teszi lehetővé,hogy idehozz bárkit is és csak kukázol,mert másra nincs pénz……
    Nem tudom,hol voltál amikor Sándor először volt itt edző. Én nagyon sok meccsét láttam élőben,akkor még érdemes volt kijárni: egy biztos,lehet vitatkozni azon,akkor hogyan játszottunk,de egy tény,hogy mérföldekkel a többi előtt jártunk akkor kondiban. Ez okozta azt,hogy 2. helyen végeztünk és fel is jutott a csapat,igaz már nem vele,de még az ő keze nyomán. Aztán másodszor ,amikor már csak szakmai vezető volt és Lucsi volt az edző,akkor is pont annak köszönhette a csapat,hogy feljutott,mert Pista bá lejárt az alapozásra meg az edzésekre. TUdom,mert láttam, több edzésén is voltam kinn és ijesztő volt,amit csináltak,már akkor sem ehhez volt szokva a tucat játékos. Mondhatsz róla bármit,én tudom,hogy Ő csak jót adott a csapatnak és az ,hogy utána Lucsi vastagon leszerepelt mikor kilépett Sándor a háta mögül meg a legutóbbi erdélyi munkája is azt mutatja,hogy nem volt rossz döntés őt visszahozni! Más kérdés,hogy nincs normális játékosa! Akkor amikor ő először volt a Szpari edzője senki nem kötötte meg a kezét mindenféle hülyeségekkel mint hogy nem lehet légiós meg hogy kötelező a szar itteni botlábúakra támaszkodnia. Akkor elhozott 2 kárpátaljai ukrán gyereket (Szkunc és Zubanics) akik végig b..szták a komplett mezőnyt és csak a Pásztor-féle Békéscsaba volt jobb nálunk Mracskóval Csatóval Váczival ,na ja lehetett is.
    Starosta? Menj már ! Rossz ránézni! Györgyi? Tóth? Kik ezek? Mi indokolja hogy csapatban legyenek? Ugyan már! Ezekből Murinho vagy Zidane se hozna ki komoly eredményt. Nekem mondhatsz Sándorról akármit,nem érdekel,csak a tájékozatlanságod szól belőled. Nyald tovább révész seggét, csak vigyázz mert földes lehet a nyelved, ugyanis már így is mélyen a béka segge alatt tanyázunk….

    • Na, ez szép hozzászólás volt! Grat! És ami a legfontosabb igaz is.

    • Én is egyetértek veled Easternboy, de ennek az OSTOBA realistának hiába mondasz bár mit, nem érti meg!
     Egy dolgot már sikerült vele megtanítanom: érti az OSTOBA szó jelentését! Figyeljetek csak…..

    • Én nem nyalom Révész seggét, mert ő tehet arról, hogy a két vénség itt rontja a levegőt, ellentétben veled aki ki sem látszik “Pista bácsi” ánuszrózsájából! Hozzászólásod tele van tévedéssel, amelyekre talán majd később kitérek, de előtte egy kérdésre válaszolj! Ha “Pista bácsi” nem tehet semmiről, “meg van kötve a keze, akkor mi a faszt keres még itt? Miért nem áll föl azzal, hogy a tulajdonos nem adta meg az anyagiakat a megfelelő játékosokra?

     Azért, mert neki legfeljebb ilyen játékosok írnak alá! Egy Halenár egy Zofczák nem két forintért írt ide alá, és Révész zokszó nélkül fizetett!

     De akkor az igazolásoknál a szakmai érvek számítottak kizárólag!

     Hogy most mik számítanak? Ezt talán kérdezd “Pista bácsitól”!

     • nézd, Nem vitâzom veled tovâbb! Ja, és nem hinném, hogy Pista bâval kapcsolatban tévedek : akit Lobanovszkij meghivott a ’86-os vb-re a szovjet vâlogatott szakmai stâbjâba, azt Nem kell mentegetni, csak jò lehet. Aki ismeri Lobanovszkijt, AZ tudja mirõl beszélek

    • Szerintem Révészt a Szpari az NB1-ből való kizárás óta nem igazán érdekli.
     Valahogy elvegetáltatja a klubot! Ennyi!
     De akkor legalább ne említenék évek óta az NB1-es feljutást, mert már mindenki tudja, hogy ez kamu!
     Ugyanakkor azt is megkérdezem, hogy Sándor Pista bácsinak az eddigi Szparis szerepvállalásaikor miért kellett minden esetben kurtán-furcsán, hirtelen távoznia?