Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 1 hét, 3 nap óta

  Én nem tippelek: egyrészt azért mert rossz tippelő vagyok,másrészt azért mert ennél a klubnál minden adhok alapon van,és ilyenkor másoknak is nehéz tippelni ,hát még nekem.
  Egy dologban biztos vagyok: a kondi rendben lesz a csapatnál! Erre az öreg Sándor a garancia! Azért is voltak ezek az előkészületi meccsek ilyen gyengék,sőt sztem direkt azért válaszottak ilyen “könnyű” ellenfeleket,mert a fiúk alaposan le lettek gyilkolva erőnlétileg. Minden Sándor-csapatnak különösen erős oldala a jó kondi, ezért efelől nem aggódok.
  Én arra számítok,hogy az első meccseken vagy csúnya játékkal szerzünk pár pontot – vagy még annyit se…kell 3-4meccs ami alatt kimegy a tompaság és fáradtság, után lehet ez jobb! Sztem akkor fogjuk gyüjtögetni a pontokat. Ezért az első forulókban nem sok pontra számolok. Az,hogy egy csapatnak jó a kondija még nem jelenti azt ,hogy jó csapat is!!
  A mi keretünk RENDKÍVÜL GYENGE! Ezért ez véleményem szerint legkésőbb a bajnokság közepén meg fog mutatkozni,mert nincs ütőképes csapatunk és könnyen,hamar ki fognak ismerni bennünket az ellenfelek. Én erre számítok,de nem tudom,hogy igazam lesz-e. Egy biztos,sok jóra nem számolok! Szerintem egy rakkolós,küzdő,de sok hibával játszó csapatunk lesz. Ez pedig hosszú távon eredménytelenséghez vezet – mint mindig.

  • Azt azért ne felejtsük el,hogy a legelső Sándor-csapatban,amivel feljutott az nb1-be olyan játékosok voltak a keretben mint Szatke,Kertész,Barczi, a 3 Csehi, Bíró Szabolcs, Szkunc stb.. szóval én most a hasonló minőségű játékosokat hiányolom,de nagyon!