Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 2 hét, 2 nap óta

  Nem védeni akarom a “két vén szatyrot”,de ilyen környezetben és ilyen háttér mellett senki nem tud eredményt elérni!
  Anno Gálhidi felvitte egyedül az nb1-be a csapatot…akkor csak alig volt jobb a kerete,de akkor más volt a tulaj…és a Csabainé féle önkormányzet nem gátolta semmiben! Hehéz ilyen káder tulajjal meg egy kisvárdai polgármesterrel a nyakadban eredményeket elérni….

  • Már ne haragudj, de a csapatot nem a tulajdonos és a kisvárdai polgármester edzi,és állítja össze! Igenis elszállt az idő a két nyugdíjas mester felett! Nem véletlen mióta innen elment sehol nem tudott eredményt felmutatni!

  • Nem értünk egyet! Mindkettőt láttam már ettől nagyobb kihívásokat is teljesíteni. BIZTOS VAGYOK ABBAN,HOGY ITT A VÁROSVEZETÉS NEM AKAR NB1-ET ÉS EHHEZ A “MEGFELELŐ TULAJDONOST” IS KIVÁLASZTOTTA….
   Valóban nem a tulaj állítja össze a csapatot,de nem is az edző focizik……Nem akartam ilyen idejemúlt közhellyel előjönni,de mit tegyek ha te is ilyennel jössz… Észre kellene már venni,hogy itt több éve nem volt normális szakmai stáb,de emellett komolyabb igazolás sem….Etetik a népet,azért mondják,hogy a saját nevelésre támaszkodnak,mert az nem pénzigényes és időbe telik….miután nincs ! hazai utánpótlás és nem is játszatják aki van,láthatod,hogy ki itt a hunyó! az,hogy egy Kisvárda elhagyhatta a Szarit minden értelemben,az kizárólag egy mesterséges agenda része lehet csakis! Magától ez nem megy! Nem ment még soha! Ebben a megyében mindig a Nyíregyháza volt A csapat. A többiek pedig rendre az alsóbb osztályokban vergődtek reménytelenül. Seszták előtt Várdának soha nem volt esélye még a másodosztályra sem…De attól,hogy van egy kormányközeli közpénz csapat, a Szparinak még nem kellene ilyen bugyuta önpusztító politikát folytatnia évek óta! Megnyugtatlak,hogy nem az edző a hibás! Még csak nem is a játékosok! A kisvárdai polgármester az! Sajnos a nyíregyháziaknak nem adatott meg anno Csabainé után,hogy lokálpatrióta polgármestert választhasson. Szégyenszemre kisvrdai kötődésú polgármestere van “megrendelésre”,aki állam sőt EU-s támogatásokból újít minimumot,azt amit minden városnak meg kell tennie a modern városok keretein belül, és a polgi ezek után veregeti a mellét ,miközben tönkreteszi a város kulturális és sportéletét! Régen itt komoly minőségi sport volt. Több látványsportágban is! Az,hogy most nem ez van az Kovács nevéhez tapad, és az,,hogy ma a Szari legsötétebb korszakát éli az pedig Révésznek köszönhető!

  • Nehogy már odáig süllyedjünk, hogy Juci mamát és a bundás Szikyt sírjuk vissza!

   • Csabainé legalább nem akadályozott, és nem kért bérleti díjat a stadionért…

    • bubu replied 2 hét óta

     A bundás gazember Szikyt megszerezte támogatónak! Inkább maradt volna otthon!

     • Bubu! Nyugi ,ami most van az rosszabb mint az általad emlegetett emberek idején. Ettől még senki nem sírja őket vissza,de nehogy már hátast dobjak,amikor 6 éve züllesztik és parkoló pályára teszik a nyíregyházi focit! Itt senki nem akar nb1-et,de ami durvább, leadják a TAO-T több cég égisze alatt a csapatnak,majd kiveszik mint tulaj,de nem forgatják vissza, Na ez mi?