Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 2 hónap, 4 hét óta

  Őszintén szólva én 0% esélyt látok arra ,hogy vasárnap a Szpari megnyeri a meccset. Erre több okom is van,de a legegyszerűbb és legbiztosabb,hogy sem a keret sem a csapat jelenlegi formája nem alkalmas erre!
  Én biztos,hogy nem fogok kimenni! Most sokan mondhatják,hogy milyen szurkoló vagyok . Én olyan szurkoló vagyok (idestova lassan 40 éve),aki sokkal mélyebben éli meg a csapat sikereit és kudarcait. Aki érti mire gondolok annak nem kell magyaráznom,mit jelent ez az érzés, aki meg nem ,annak fölösleges. Aki most tizenéves az érthetően csak ezt a Szparit ismeri vagy a közelmúltból valamelyiket. Az én érzelmeiből és múltamból sokkal nagyobb szeletet szakít ki a Csapat jelene és múltja. Ezért tehát nem leszek ott és bár az idei első meccseken hosszú idő után ott voltam,mert bíztam a szakmai vezetésben,de rájöttem itt ez sem jelent megoldást. Nem leszek kinn a rangadón,mert a jelenlegi tulajdonos az elmúlt 6-7 évben olyanná alakította ezt a csapatot,amelyik nem tud megfelelni a hasonló tradicionális rangadóknak. Nem tud megfelelni,mert sem fejben sem tudásban nincs ott senki,aki értené,értékelné mit jelent a Szpari-Loki…..Ide sorolom a teljes vezetést és nem csak a szakmai vezetést…
  Ahol a tulajdonos ennyi kudarc után jól érzi magét és tükörbe tud nézni,annak semmit nem jelent a Nyíregyházi Spartacus FC!
  Tudom,semmi nem könnyű,és nem egyszerű. De az elmúlt évek során a legszerényebb verzió szerint is össze lehetett volna hozni egy olyan csapatot, legalább egy olyan csapatot,amelyik ha nem is kerül nb1-be de félnek ide jönni az ellenfelek,mert oroszlánbarlangot tart fenn.Nem is tudom ,hány éve nem ismerjük a hazai oroszlánbarlang fogalmát. Hát ezért ki a felelős? Talán a szurkoló,akit nem igen lehet hosszú távon megtéveszteni? Esetleg a stadion? A galambszar? Netán a fel nem épült stadion, Szerintem egyik sem. Révész Bálint arról tett tanúbizonyságot ,hogy
  1., nem ért a focihoz.
  2., Nem érdekli a foci.
  3., Nem érdeke,hogy kiszolgálja egy szerethető csapattal (nem nb1-gyel!!!!!) a nyíregyházi szurkolókat.
  Ellenben az elmúlt években volt kizárásunk megjártuk az nb3-at, és azóta tengünk lengünk cél nélkül. Szintén Révész Úr érájához köthető,hogy megtanultuk a Kisvárda nevét : ez alatt azt értem,hogy már nem mi vagyunk a megye kirakat csapata, olyan szerződést kötnek,ami már nem a Szpari érdeke és kiszolgáltatottá teszi a klubot. Eddig le kellett nyelnünk,hogy A hurkás és a dió az élőrébb való még akkor is ha netán egyszer-egyszer jobbak voltunk bármelyiknél. Mostanra még egy gombóc jött: a Várda is alattvalójának tekint.
  Az utóbbi években már megszoktam,hogy nem nézem meg a tévében sem a Szpari meccsét. MIért? Mert kivétel nélkül csak verésben lenne részem. Megalázó!! Ki lehet kapni de nem mindig mindenkitől – hazai pályán is!
  Hétvégén Szari-Loki?
  Ugyan már! MIt számít?
  A Lokinak most jelentették be,hogy egy évi 75 milliárdból gazdálkodó főszponzora lett. Ott persze van fejlődés. LETT ÖSSZEFOGÁS,MOST AMIKOR KIESETT A CSAPAT!
  Persze előfordulhat,hogy mégis a Szpari nyer. És akkor mi van? Talán hétfőtől valami változik? Dehogy változik! A szakadék a Szpari és a szomszédvárak között egyre nő! Nem csökken és így nem is fog!