Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 1 hónap, 1 hét óta

  OFF:

  Csak egy érdekesség:
  Néztem az angol másodosztály lebonyolítását (Championship) . Ott az első kettő jut fel csont nélkül a Premier League-be. A 3-6 helyen végzőket összesorsolják két play off meccsbe,majd a győztesek megmérkőzhetnek,így a győztes is feljut (harmadikként) a PL-be.
  Tudom,hogy az nb2-t és az angol másodosztályt semmi nem köti össze,de mégis! Jó lenne,ha nálunk is ilyen rendszer lehetne!
  Mondjuk úgy,hogy a play-off rendszert nyerő nb2-es csapat osztályozót játszhatna az nb1 10-ével. Szerintem ez pezsdítőleg hatna,mert sok középcsapat érezhetné a sanszot és izgalmasabb lenne az egész kiírás.
  Persze ,lehet,hogy ez a nagyapónak és kovinak feladná a leckét rendesen. Vajon akkor mit hazudnának,ha mondjuk a végén becsusszannánk a 6. helyre….
  De az is igaz,hogy a fennálló politikai hatalom sem biztos,hogy ugyanúgy tudná manipulálni a feljutókat és félő,hogy a sok falu és kerület mellett feljuthatna néhány nagyváros is…..
  OK-ok ! Belelógott a kezem a bilibe és felébredtem! 2020-at írunk és Magyarországon vagyunk….

  • De Brüsszelt legyőztük!!!

   • Fáj? Beszélj róla..

   • Realista! Most tényleg, én sem értettem ezt a Brüsszelezést. Én a futballról beszéltem,igaz ott is van politika bőven – sajnos – de Brüsszelnek mi köze most ehhez?

    • “Belelógott a kezem a bilibe és felébredtem! 2020-at írunk és Magyarországon vagyunk….”

     Én erre írtam, hogy “Brüsszelt legyőztük!” Lehet itt bármilyen sz.r a helyzet, egy “győzelemmel” mindent el lehet “intézni”.

     • 🙂
      Kicsit elrugaszkodtál a lényegtől.

      • És mi a lényeg?
       “Merjünk nagyot álmodni”!
       “Belelógott a kezem a bilibe és felébredtem! 2020-at írunk és Magyarországon vagyunk….”