Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 2 hónap, 2 hét óta

  Többen is a játékosokban látjátok a bajt. Szerintem amíg van a klubban nagyobb xarkupac,addig ne a játékosokban keressük a bűnbakot. Nem felmenteni akarom őket: ez a keret gyenge és úgy látom,igazi vezéregyéniség sincs. Pedig minden csapatba kell(ene) egy rutinosabb ember,akik ha kell az öltözőben ad hitet a többieknek,ha kell a pályán húzza a szekeret. Olyan Szalai Ádámféle kellene. Persze az nem terem minden bokorban. Nem könnyű ilyet találni,de először is meg kellett volna becsülni a korábbi öregeket. A jelenlegi keretben ki is lehetne ilyen? Fodor? Kártik?Nos, utóbbi még igazából fiatal ehhez,Fodor meg nem igazán jól csinálja ezt ha egyáltalán csinálja.Papucsek pedig még alig töltött itt időt.Ez is mutatja,hogy sem az edzők ,sem a tulajdonos nem tartja ezt kellően szem előtt. Egy sor olyan gyermeteg hibát vétettünk utolsó pillanatokban. NIncs karmestere (sem) ennek a csapatnak. De ezért nem a keret a hibás. Ez a tulaj nem akar ide nb1-et. El van így, stand by üzemmódban…..hamarabb lesz EB győztes kamionja mint nb1-es csapata…. Én elsősorban ezt tartom szégyennek.

  • “Ez a tulaj nem akar ide nb1-et.”
   És ha megmondták neki, hogy ne akarjon?
   Vagy a néma levente polgi születésétől nem szereti a focit – csak a röplabdát – vagy nem javallott neki itt szeretni a focit (ha már van a megyében egy foci “fellegvár”?

   • Igen. Sajnos szerintem ez is van pontosan! Kovi a hunyó,de itt mindenki csak Révészről beszél! Révész az ő Mészárosa…..Ettől még jobban ellenszenves ! Menjen a nagyapó! Persze én nem tudom elzavarni – sajnos. Már rég megtettem volna….