Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 1 hónap óta

  Ha megnézitek a látványtervet, az első perctől látszik,hogy a stadion épületén kívül van egy rekortán EGY NYOMVONALÚ futópálya. De nyilván ez nem téveszthető össze egy atlétikai futópályával. A kérdés tehát alapból nem lehet releváns arra vonatkozóan,hogy minek akkor atlétikai centrum. A kettőnek semmi köze egymáshoz és nem is helyettesíti egymást. Ez a futókör a tömegsportnak van és 1 éven belül ki fogják koptatni a kutyák és a biciklisek…
  Én úgy tudom,hogy a koncepció az elejétől változatlan,régen volt egy olyan terv,hogy csak 6 ezres lesz ,de hál istennek ezt hamar elvetették. A koncepció azóta változatlan,és így is került be a közlönybe , ha pedig ott megjelent,akkor úgy is lesz.

  • Mindenkinek evidens volt, hogy így lesz megépítve a futópálya. Csak van egy fórumtársunk aki itt éli ki a frusztrációját. Politizál, ferdít, idekeveri idegen nyugati ország városát. Aminek semmi köze a nyíregyházi labdarúgásához. Attól, hogy neki miniszterelnök fóbiája van, nekünk sportkedvelő fórumozoknak okoz kellemetlenséget. Tisztelettel: egy politikailag független szurkoló

   • “Tisztelettel: egy politikailag független szurkoló ”
    alcsút
    várda
    kövesd
    honvéd
    fehérvár
    mtk
    most már a diósgyőr is…..

    üdvözöllek a “politikailag független” sportban….

    És nem egy nyugati várost kevertem ide, hanem az ott található híres/hírhedt ereszcsatornát……

    És akkor válaszolj arra az egyszerű kérdésre, hogy miért drágult már most majdnem 4 milliárddal…..

    Szerintem mire megépül, lesz az 20 milliárd is…. De hát kell a pénz a magánrepülőre, meg az adriai jachtra…..

    • Realista! Sztem a Fradi kimaradt,de az az igazság,hogy egyre több klub kerül be ebbe a körbe és láthatóan jobb lesz nekik. Engem az kezd zavarni,hogy a Szpari még a körön kívül van…mit mondjak? Én örülnék ,ha már mi is az általad emlegetett körbe tartoznánk. Talán meg kellene kérdezni a tulajt ,de még inkább a hely önkormányzatot,vajon ez miért nincs így?

     • “Én örülnék ,ha már mi is az általad emlegetett körbe tartoznánk. ”

      Én meg nem! Bár lehet, hogy azért, mert gerinc meg gyomorproblémáim vannak. Egyenes a gerincem, meg hányok a tolvajoktól….

      Egyébként érdekes, hogy Leisztinger eladja a diókat…. Volt olyan pletyka annak idején, hogy belekényszerítették a foci-ner üzletbe, de szerintem csak jó orra van az üzlethez, és tudta, hogy amit beinvesztál a klubba, nyereséggel jön vissza más forrásból…. Szerintem most azért adja el a részesedését, mert megszimatolta, hogy a közeljövőben meg fog szünni a ner/tao jóvilág…. Es akkor jó pár csapat úgy fog eltünni mint a balmaz….