Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 1 hét, 6 nap óta

  Az látszik,hogy a “tulaj” sorra pénzzé teszi a klub értékeit! Helyettük kikukázott és elfelejtett játékosokat hoz most is….MIt akar ez az áruló? Azt,hogy kiessünk az nb2-ből??

  • Budaörsön se vannak nagy nevek, aztán mégis tudnak játszani. Jöhet ide akárki nagy név régen se ért semmit. Megfelelő játékost kell találni a megfelelő posztra. Sándor Pista bácsi erre a garancia. Csak ugye a primadonna játékos nem bírja a keménységet és a szigort.Olyan fegyelem van az öltözőbe, mint soha. Ebbol kell kihozni valamit, Pécsen se nagyobb a költségvetés… Egyelőre nb2 nem szabad többet várni.

   • “Sándor Pista bácsi erre a garancia. ”

    Ezen hangosan nevettem!

   • Fontos az öltözői fegyelem, de igazán a nézőket a gólok vonzzák. Váczi anno nem volt egy fegyelmezett játékos, félidőben benyomott egy kávét, meg elszívott egy cigit, de utána vágott még két gólt a második félidőben. Ezzel nem azt akarom sugallni, hogy nem fontos az öltözői szigor, de a szurkolót , így engem sem ez érdekel legfőképp, főleg ha nem párosul szórakoztatóbb játékkal. Ebben a formában meg számomra közömbös is, hogy mi van az öltözőben… Azt sem bánnám, ha ütnék egymást, de a pályán “aláznák” játékban és tudásban az ellenfelet. 🙂 Fegyelem igazán akkor ér valamit, ha van produktum mellette a pályán is. Ez így egy fegyelmezett semmi, és nem a helyezés, meg a “felnemjutás” miatt, hanem a mutatott játék szomorítja, meg riasztja el a szurkolókat. Ennél azért többre van igény itt NB1 nélkül is.

   • A Budaörs a Sötétvár egy a Paks fiókcsapata, így azt játszó játékosok érthető módon tepernek, hogy visszakerüljenek vagy más NBI-es csapatok elvigyék őket, emellett szintén kényelmes számukra, hogy a fővárostól nincsenek messze, így vonzóak a játékosok számára, emellett azért Tüske Roland mint lokálpatrióta sportigazgató teszi a dolgát, hogy életbe maradjon a klub és nem is végzi rosszul a munkáját, csak nálunk nincs ilyen állandó, helyi ember, aki ért is a klubvezetéshez, csak mindig leakasztunk egy-egy kibicet, ahogy most Pista bácsit, korábban, aki dolgozni akart és klubot építeni, arról meggyőződése volt a tulajdonosnak, hogy ki akarja őt fosztani és a vagyonából kiforgatni, amiben lehet, hogy van igazság, de az is lehet, hogy csak normális munkát akart végezni, amihez nem árt némi anyagi invesztálás is!

  • Jön Feczkómackó sportigazgatóként és majd rendet tesz!