Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 1 hét, 2 nap óta

  Azért érdekes vagy te Realista.
  Ha rossz történik a klubnál,azt automatikusan Pista bácsira terheled….Talán az ő tulajdona? Szerinted áruló révész hagyná,hogy csak úgy túladjon rajta? És az értékét (jesszus , mekkora lehet…) ki teszi zsebre? Biztos Pista bácsi…..

  • A realista félék utálják a határon túli magyarokat. Nézd el neki ennyi a baja… Pista bácsi egy úriember ezekhez a realista féle emberekhez képest, ez fáj neki.

   • “OFF” Nem idetartozó téma, de ha már felvetted, akkor egy rövid gondolat. Több évtizede határon túlra nősültem. Van rálátásom a dolgokra, nem másod, meg harmadkézből. Nem alaptalan sokak felháborodása , amikor az állampolgárság mellé szavazati jogot is adtak nekik. Szavazataik elnyerése sokba kerül. Mielőtt “Gyurcsányoznál” , elárulom, hogy a magyar politika rákfenéjének tartom, és szívemből utálom azt a kampányát, amit a határon túliak állampolgársága ellen folytattak. Javaslom, hogy ezt a témát száműzd örökre ebből a topicból, mert semmi keresnivalója nincs itt. “ON”

  • Ha a “Pista.bácsinak” nincs köze a keret összeállításához, akkor miért van itt? Miért nem áll fel?

   Egyébként hogy mennyire “úriember”, arról szívesen meghallgatnám néhány kurtán-furcsán távozott játékos véleményét…

  • Egyértelmű, hogy a klubnál történő események, döntések csakis a tulaj tudtával, beleegyezésével lehetségesek.
   Ugyanakkor úgy gondolom, hogy évek óta megvezetik a tulajt, mert – szerintem – nem figyel oda úgy, ahogy kellene a klubra.
   Szerintem hasonló lehet a “felállás”, mint amikről Leisztinger beszélt a DVTK kapcsán.

   • Én azért nem tartom valószínűleg ,hogy megvezetik. Ha te lennél egy ekkora cég vezetője,sőt megalapítója felépítője, a minimum az,hogy olyanokkal vennéd magad körül,akik nem vezethetőek meg. Jogászok, rutinos pénzügyi vezetők, könyvelők, stb. Érdekes,hogy a Szparinál meg folyton megvezetik ezt a csacsi öreg mackót…Vagy ez nem ugyanaz a Révész?

    • Gondolj csak bele,hogy mi lenne ,ha Kubatovot is állandóan megvezetnéka Fradiban, szerinted mennyire engedné?

  • Azért érdekes vagy te Easternboy.
   Ha rossz történik a klubnál,azt automatikusan Révészre terheled….Talán az ő a szakember a klubnál?

   • Komolyan mondom,vicc,ahogy gondolkodsz…A Szpari egy vállalkozás. Még akkor is ha ferike rajta tartja a szemét. Most mondok neked 3 olyan kizárolagos posztot,ami miatt Révész nem kerülhető meg:
    1., elvileg ő a klub kiemelkedő támogatója (még akkor is ha manapság nem divat neki pénzt áldozni a klubra..) Egy komoly támogató nem hagyható ki semmilyen ügyletből,leginkább nem az anyagi vonzatúakból.
    2., Révész a Szpari elnöke (javítsatok ki ha már nem az,vagy nem úgy hívják,mert már csak akasztott ember nem volt a klubon belül….. Egy elnök az akinek mindenről tudnia kellene, tud is szerintem, és ha nem helyeselné nem kellene engednie az ilyet és a többi hasonló történést sem…
    3., Révész elvileg ,eredetileg a tulajdonos volt/van/lesz még ha jogilag visszalépet/átlépett/belelépett…és már nem így hívatja magát. Nos, a tulaj (így szoktuk hívni) kell,hogy tudjon mindenről. Anno Barczit azért tette ki,mert a háta mögött ténykedett.
    Nos mindaz amit leírtam azt bizonyítja,hogy miért is ne révész papát emlegetném rögtön,hisz mindennek ő az oka.. Sándor csak egy a sok résztvevő közül akik révész alatt jöttek-mentek. Ha ő is megy mit fogsz majd mondani? A következő lesz a hibás a sorban? Meg az előzőek….nyilván csak a tulaj a jó,a szép ,az okos és a fedhetetlen…
    Szakember? Szerinted mennyire érdekli a szakember kifejezés,mior kb 6 éve nem hozott ide tisztességes szakembert… Sándornak még van gyomra ehhez,de lehet,hogy már neki sem sokáig . Sztem még arra vár,hogy lesz-e stadion és ha lesz,akkor abba fogja -e hagyni a nagyapó a bohóckodást vagy akkor sem és kamion eb lesz majd a füvön.. :-))))))))))

    • “Szép” dolgokat írsz, de ez a ner Magyarország, nem Nyugat-Európa!

     A fradit felhozni baromság, mert nem piaci alapon működik, hanem közpézből… Nézd már meg, mennyi közpénzt égettek el, mire sikerült csoportkörbe kerülniük!

     • Segítesz? Hol nézzem meg? Netán neked van erről pontos kimutatásod? A Fradit kizárólag az elnöki pozíció miatt hoztam fel: Kubatov senkinek nem engedi ,hogy megvezessék! MInt ahogy Révész sem. Bárcsak az lenne ,hogy mindig megvezetik. Ez lett volna a lényeg a mondandómban. Visszatérve Kubatovra: politikusként sosem volt szimpatikus,de a Fradi ELNÖKEKÉNT igenis példa értékű,ahogy a deficites agyontépázott FTC-t idáig juttatta. Közpénzből vagy sem? Az elnök pozíciójából édes mindegy! Az elnök erkölcs és szakmai feladata a működtetés! Kubatov egy egész egyesületet működtet. Révésznek csak a Szparit kellene….megvezetik? De sajnálom! Ezek szerint mekkora lúzer ikunuku senki! Ugye érted a lényeget? Nem akartam politizálni,de szerinted az mszp alatt nem volt közpénz? Senki nem költötte ,csak az emberekre? Hát azt nem hiszem! Akkor nem lett volna Nyíregyházának sem 7 mrd tartozása….és valahogy úgy érzem ,hogy az egészségügy sem volt sokkal jobb mint most……Gondolom ebből az időszakból is van pontos kimutatásod a közpénzek költéséről….

      • Hát ez elég gyengécske próbálkozás volt…. Persze nem is számítottam másra, mert a védhetetlent nem lehet védeni!

       Nézzük csak a 2020-as évet, a vírus helyzet kezdetétől.
       Mennyi pénz és hova lett átcsoportosítva a vírus helyzet miatt
       – a Gazdaságvédelmi Alapból, melyek a járvány negatív gazdasági hatásainak enyhítésére hoztak létre,
       – a rendkívüli kormányzati tartalékból,
       – valamint a Központi Maradványelszámolási Alapból december elejéig:
       – sport 140.2 milliárd,
       – egyházak 103.2 milliárd,
       – egészségügy 50.7 milliárd…….

       No komment…

      • Te ferdítesz…Én azt kérdeztem,hol nézhetek utána annak,amit mondtál: hogy a Fradi közpénzből jutott a bl-be….nyilván sehol,mert nem tudod. Amit írsz az nem a kérdésemre válasz. Segítek! Amit most itt össze ügyetlenkedtél aszerint a Fradi hűűűűűűűű,assszongya,…egészen pontosaaaaan 294,1 mrd Forintot kapott…
       Viccelsz?? Egyesek szerint 5 mások szerint 7 mrd volt az amit az uefa-tól kapott….ez a hülyének sem éri meg..
       Most vagy vicc amit írtál vagy nem arra válaszoltál amit kérdeztem. Erre utaltam az első mondatomban…:-) Védhetetlen….muhhhahhaa

  • A hozzászólásokat olvasva kíváncsi lennék rá, kinek hogy ment a matek tanulmányai során.