Tevékenység

  • easternboy közzétett egy állapot frissítést 2 hét, 5 nap óta

    Ennyit a jól sikerült felkészülési meccsekről…Elkezdődött a bajnokság (ami számít) és nagyjából megint az ver meg minket aki szembejön! Továbbra sem egyedül Gálhidit vagy Sándor tartom hibásnak,azonban a csapat játéka egy nagy nulla! Ezért ők is felelősek! Ha itt továbbra sincs komoly pénz és egyébként meg a kovid miatti válságot éljük,akkor csökkentsék mindenki bérét. Ezért a fostakaróért nem jár teljes fizetés senkinek a klubban! Noha úgy gondolom,akadna edző,aki ebből is ki tudna hozni valamicsékvel jobbat (túlzottan nem sokkal többet). Ott van Feczkó,de hát nekünk Révész Bálint a tulajdonosunk…….

    • Harminc éve szurkolok a csapatnak.Sajnos kevés ilyen szürke,fantáziátlan gárdára emlékszem. Szurkolóként ez egyenesen élvezhetetlen! Nem szeretném minősíteni az edzői stábot,de a játék megteszi helyettem!

      • Látom, új vagy (esetleg régi vagy új néven 🙂 ), a lényeg az,hogy én örülök mindig,ha újabb Szpari hívő regisztrál ide,mert akkor legálább bízhatom abban,hogy nem ér célt a mostani tulajdonosi éra célja,ami egyre láthatóbb: lezülleszteni ezt a klubot és levinni egy bizonyos szintre, elnépszerűtleníteni a szurkolók között nagy valószínűséggel azért,hogy statitsztikailag példálózhassanak majd,hogy a röplabda szakág kapja majd a kiemelt támogatásokat ne a foci,mivel a Szparinak egyre kevesebb szurkolója van. Tény,hogy az utóbbi időben masszívan ezer környékére vagy az alá esett a meccsek látogatottsága,ami már elég lehet arra,hogy egy nagyjából max. 2 000 nézőt megmozgató sportág simán lenyomja. Miután magától ilyen jelenség soha nem szokott bekövetkezni,hisz egyetlen sportkedvelő sem hülye,ezért kellet ez a tulajdonos és a “bajtársai”,hogy szép lassan ezt elérjék. Még talán nem értek teljesen célt,de jó úton haladnak….