Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 5 nap, 14 óra óta

  Elnézést,de Zoran fórumtársam iránti tisztleltből engedjétek már meg nekem,hogy rögvest hasra essek mert nyert a csapat kétszer! Máris fogom a padlót,bocs a pocakom,mert többnyire az esik le először amikor hasra szoktam esni…….. Kit is győztünk le? A tökutolsót,meg a rém rapszodikus ETO-t egy fával…Hűűűűű, ez aztán igen , Zoran! Mondhatni remek! Ha mondani kellene egy másik vidéki csapatot,aki tradicionális ,de rendkívül gyengén szerepel a Szparin kívül az a Győr!
  Reggel úgy gondoltam,hogy feljövök ide és gratulálok a csapatnak,ahogy mindig szoktam,amikor nyerünk,de most hogy olvastam Zoran velős megnyilvánulását,inkább hallgatok rá és fröcsögök…..pontosabban a véleményem: attól,hogy legyőztünk itthon két iszonyat gyenge csapatot,még semmi nem változik: nem lett jobb a keretünk,a vezetésünk és a tulaj is ugyanaz maradt….

  • Igaz a győzelemnek mindig örülünk, de attól még semmi nem változott a 9. helyre nem igazán lehetünk büszkék. Hol is….? ja nb2. Teljes megtisztulást!!

  • Minden győzelmet és vereséget a helyén kell kezelni. A csapat jelenlegi állapotában én még kicsit meglepetésnek is érzem a vasárnapi Győr elleni győzelmet, így örömmel tölt el. A Debrecen ellen aratott győzelmet pedig felértékeli az a győzelmük, amit a Szolnok ellen arattak most vasárnap hazai pályán. Tudom, hogy a Győr felett aratott győzelemmel az alapproblémák nem oldódnak meg, de azért enyhe gyógyír a szurkolóknak, így jár a gratuláció szerintem. Ha nem is kell megszólalnia a győzelmi fanfároknak, de az elégedetlenségre sem igazán jó alkalom. Szerintem…

  • Igazatok van. Csak a pozitívumokat nehezebben látjuk. Kormányváltás után meglátjuk hány csapat marad fenn és ki az a tulaj aki marad így is.