Tevékenység

  • easternboy közzétett egy állapot frissítést 2 hónap óta

    Kovácsréti Márk kb,ha egyszer lépett eddig pályára a Szpariban a nagy kooperációs szerződés jegyében,miközben Kisvárdán folyamatosan játszik… Ez egy bohóc szerződés, és az is bohóc aki ilyet kötött…..

    • Szerintem ennek az üzletnek az életképességét belátta a vezetés és a szakmai stáb és úgy tudom, hogy már nem is nagyon jár Kovácsréti hozzánk, amit annyira nem bánok, mert túl sokat nem adott hozzá a játékhoz, bár úgy nehéz is, hogy végig egy másik csapattal edz, szóval érdekes gondolat volt ez a kooperációs szerződés, úgy unblock az egész ligára figyelembe véve…viszont kapott a Kisvárda egy Ötvöst egy fél évre, aki esetében egy támadóközéppályásból csináltak egy középső hátvédet, ami itt nem akart lenni, sőt, emlékszem, amikor még Mátyus próbálkozott vele, hogy szélsővédőt farag belőle…minden esetre az utóbbi fordulók Supka újfent az eredeti posztján számol vele, vagyis támadó- vagy középső-középpályásként számol vele és valahogy most meg már nem jönnek az eredmények, de valószínáűleg erről a legkevésbé Ötvös tehet! Az viszont mindenképp érdekes, hogyha NBI-es játéklehetőségről van szó, akkor szinte bármely poszton játszana egy addig csak NBII-es játékos, viszont, ha mondjuk kényszerből kellene NBII-ben játszani egy támadóbb szellemű játékosnak, akkor rögtön megy a szájhúzás és az alibizés, sajnos erre tudnék is egy pár példát mondani, de nem teszem, mert azok a játékosok minden esetre nincsenek itt, minden esetre igazat adok, annak az együttműködésnek így, ebben a formában nincs semmilyen értelme!

      • Érdekes ,amit írsz! És egyet is értek. Pontosan arról van szó,hogy ebbe beletartozik Ötvös esete is. Nem azt hiányolom,hogy Kovácsrétiben egy értékes, jó játékostól estünk el,hiszen szerintem a Várdában is azért játszik,hogy az év végi elszámoláskor ne kapjon a klub fekete pontot Csányi bácsitól,mert magyarnak is kell játszania..Szóval Kovácsréti csak alibi a Várdának ahhoz,hogy Révész Attiláék igazolhassák a légiósokat, Hei Viktor is hasonló…De én tovább megyek. Szerintem ez az egész kooperációs szerződés csak azért köttetett,mert Révész Attila nem volt megelégedve Kovácsréti hozzáállásával,és így akarta ösztönözni,hogy kapja össze magát. A jelek szerint ez sikerült ,mert ismét rendszeresen játszik a csapatban…Mondjuk nem egy nagy játékos. A gond az,hogy itt ezt teljesen félreértették vagy félre magyarázták: milyen szerződés az,amikor egy játékos egyszer idejön, játszik,majd el is felejthetjük? Hová süllyesztették a Szparit,hogy ilyen bármely más klubnak eszébe jut? Eljutottunk oda,hogy Szabolcsban valami olyan működik,ami egyébként fizikai lehetetlenség kellene,hogy legyen: egy tizenötezres ,picsa település,ahol a focinak soha nem volt igazi tradíciója és jobbára az nb3-ban vagy a megye 1-ben szerepelt az aktuális Várda SE,most csapattal és infrastruktúrával rendelkezik és fiókcsapat módjára bánik egy 120 ezres város nagyobb tradíciókkal rendelkező klubjával. Ez hol reális és hol igazságos? Egyáltalán hol van ebben perspektíva? Na ezért mondom én azt,hogy a mi tulajunk a polgiva együtt egy senkiházi aki elárulja ezt a várost,és a Szparit! Az,hogy van egy Seszták és KIsvárdán megcsinálja az üzletét,netán nb1-es csapatot verbuvál, semmi gond! De az,hogy a béka segge alá vigyünk egy másik megyei klubot és megalázzuk semmivé tegyünk, arra miért van szükség???