Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 3 hét, 4 nap óta

  Gratulálok a csapatnak! Ez a Loki egyáltalán nem tűnt verhetetlennek. Igaz mi is távol voltunk most a győzelemtől,de az egy pont most nagyon értékes! Csatlakozom azokhoz,akik megjegyzik,hogy meglehetősen régen szereztünk pontot a hurkák otthonában! Mindezek ellenére van még hová fejlődni, kitűnt ugyanis mennyire lassúak voltunk fejben és sokkal határozottabbnak kellene lenni az egy az egy elleni párharcokban. Az utolsó másodpercekben horror volt nézni,mennyire csak a debreceniek szereztek meg minden labdát. Ha így kaptunk volna gólt az már maga lett volna a katarzis….De 9 veretlen meccs az már valami! Látom a Sándor -gyűrölők továbbra is jelen vannak a fórumon,de mindig is voltak ,akik nem szerették,jobbára azonban csak az “ízes” beszédét ” kritizálták,mert végül semmi más nem maradt a tarsolyukban… 🙂

  • Nem volt verhetetlen, de nem is volt rá lehetőség hogy megverjük őket. Egy hosszabbításban megadott Tizi…..

  • Engem végképp nem érdekel az ízes beszéde, azt soha nem kritizálnám.
   Viszont a tarsolyban ott van a Szparinál eltöltött múltja, és azok kurta-furcsa lezárásai.

   • Az eredményeit nézd! Szerinted azok,akik az elmúlt 6-8 évben itt voltak helyette nem háromszor olyan sz@rháziak voltak? Vagy talán nem vitték a pénzt innen?

    • Szerinted Easternboy azokkal a tisztességtelen módszerekkel, amelyeket Kékvér említett, lehet egy összetartó, jó csapatot, egymásért is küzdő közösséget összehozni?
     Szerintem nem, mert azok a játékosok is becsapva érzik magukat, akik tejelnek, meg azok is, akik már korábban itt voltak, és esetleg nem akarják elfogadni ezt a “szokást”?
     Viszont el tudom azt is képzelni, hogy a jelen magyar futballvalóságban ez mindenhol így működik. Valószínű, hogy így!

     • Qgli55,

      Szerintem ez nem igaz,csak mese. Ez az ember olyannyira egyszerű és ebből fakadóan egyenes,hogy kizárt,hogy ő lenne a mozgatója hasonló dolgoknak. A Csehiék féle Szpari simán bajnok lenne most az nb2-ben. Gondolod,hogy ott abban a csapatban ez így működött? Vagy talán később Lucsánszky érdeme volt az újabb feljutás? Ha igen,akkor azóta hol van az az edző fenomén? A hírét sem hallani…pedig nyomta egy időben a Fidesz,csak annyira balfax volt,hogy kitették mindenhonnan…De nem ez a lényeg! Sándor István az én szememben makulátlan és nem csak az én szememben. Egyszerűen azért mert az a felfogás,ami őt sikeressé tette, sikeressé tehette több kölönböző csapatnál is, egyszerűen nem fér el egy alomban a tejeléssel és egyéb gazságokkal. Én sokkal inkább el tudom képzelni ezt azokról a Pesti fiúkról akik ide jöttek menedzsmentként és vitték a pénzt innen mint a cukrot….Lehet,hogy ez a mai futball valóságban így működik,de Pista bánál semmiképp! Ha igen,abba neki nem sok beleszólása van…

      • Szerintem Easternboy ebben a témában naív vagy, de ez abszolút nem gond.
       A hírforrásait pedig senki sem fogja felfedni, főleg ha azok most is a klubon belül vannak. Szerintem ez még azokkal sem lenne fair, akik már nincsenek is a Szparinál, de korábban nagyon is belülről “élvezték” a belső viszonyokat.
       Még annyit, hogy azok a dolgok, amiket Kékvér írt (vagy éppen ír), még mindig bebizonyosodtak.

    • A teljesítmény főként a belső harmónia, bizalom, nyugalom eredménye.

     • Az is egyfajta harmónia,hogy ülünk más pénzén nagy nyugalomban,mint a meleg xaron és semmi teljesítmény, és erre semmi válasza nincs a vezetésnek. Abból mindig jött valami jó,hogy amiatt lett káosz vagy bál,hogy egyesek nem álltak be a sorba ( a jó sorba).