Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 1 hónap, 3 hét óta

  Miután sokadszorra felmerül a “tejelés/tejeltetés” fogalomköre a klubnál, amit én úgy értelmezek,hogy a klubbal szerződéses viszonyban lévő játékosoknak fizetniük kell a szakmai stáb felé azért,hogy keretben/padon lehessenek vagy azért,hogy játszhassanak,azokhoz a fórumtársaimhoz fordulok,akik ezt tudni vélik.

  Tehát aki ezt így tudja ahhoz volna néhány kérdésem:

  Akkor most ebben minden fejes benne van?
  Netán nincs benne ,de tud róla?
  A tulajdonos/elnök f..szomtudja micsoda úr is benne van?
  Netán nincs benne,de tud róla, és engedi?
  Nem tud róla (mert homokba dugja a fejét és elhessegeti magát azokat akik nyilván ezt tudtára akarnák hozni)?
  Vagy itt a tulajdonos semmiről nem tud,mert vigyáznak rá,hogy csak a jót hallja?

  Aki tud erről nyilatkozni,az segítsen már nekem,hogyan lehet ez,mert én ennyire nem vagyok bennfentes,sőt elképzelni sem tudom,pontosan hogy megy ez,amellett,hogy a klubot működtető nem tud ezekről ,vagy tud de hagyja.

  • Jelenlegi helyzetről nincs konkrét infóm, de az Őze féle csapatnál ez működött anno az biztos. Abból kiindulva nem lepne meg, sőt… Egyébként meg szerintem annyira mindegy. Ez csak olyankor téma, ha egy csapat eredménytelen, vagy annak szurkolói azok.

   • De szerintem hosszú távon ez csak akkor érvényesülhet,ha mindenki (minden fontosabb személy) tud róla. Akkor meg ássuk el a klubot, meg a pályát és vessük be sóval. Mert aliga lesz itt bármi is. Sokan ezen a fórumon kissé skizofrén módon azt várják Révésztől,hogy egyszer majd minden okés lesz,miközben tudják,hogy megy a jatt. Mindig az öreg Sándort veszik elő ezzel, az viszont kizárt,hogy ő nagyipart működtet miközben a tulaj nem tud róla….

  • Vagy itt a tulajdonos semmiről nem tud,mert vigyáznak rá,hogy csak a jót hallja? Itt az igazság. Tűzoltó és Pista elrendezi. Hiszen Pistának nincs havi jövedelme igy csinál neki tűzoltó

   • Ne haragudj,de ez egy vicc! Ugye nem gondolod,hogy ezt a fórumot csak mi látjuk és bár biztos vagyok benne hogy az öreg Révész nem vizslatja,mert már baltával keresne jópár embert (kit miért 🙂 ),de szerinted egy ismerőse sincs aki ezt a fórumot nézi és értesítené, vagy szerinted ez így megy,hogy mi persze mind tudunk róla de a nagyapó nem mert hát mi szemfülesebbek vagyunk? Kicsit komolytalannak tartom az ilyesmit. Szerintem itt két lehetőség van: vagy igaz amit mondanak,de a nagyapó is aktívan “benne van” vagy nincs ilyen mert ha lenne ,tudná…
    VIszont ha benne van,akkor nem értem mit vár itt bárki is ettől a tulajtól….