Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 1 hónap, 1 hét óta

  Én is elnézést kérek. Bevallom, ilyet még nem láttam! Néha azt hitem,nem is magyar csapat van a pályán. Hihetetlenül eltüntettük a pénz és a topligák okozta különbséget. Jó volt látni a németek arcát. 🙂
  Sajnálom a végét,mert mindig ez jut nekünk magyaroknak : no szerencse!
  Azt azért most is tartom,hogy a bátor ,határozott játéknak köszönhettük,hogy nem kaptunk ki. Ha a portugálok ellen így játszunk,akkor a másik 3 csapat szégyenére mi jutottunk volna tovább….kár volt azért a meccsért!
  Nagyon ígéretes a válogatottunk! Szalai Attila, Shafer,Nagy Ádám, és Sallai is topligás érték, és még nem volt itt Szoboszlai és Kalmár!
  Bevallom meglepett a magyar válogatott,ahogyan szerintem meglepte egész Európát. Szerintem ez nagyban Rossi érdeme,mert volt nekünk korábban Dzsudzsákunk meg Dárdaink,de más edzőkkel nem tudtuk ezt a magabiztos játékot játszani. Azért annyit meg kell jegyezni ,ha beszélhetek hiányosságról,hogy a válogatottnak a középpályás labdatartást még kell fejleszteni, és akkor nagyon jók lehetünk!

  • Kalmar, Szoboszlai nélkül ilyen eredményt elérni, ez nagy dolog. Egy dolog idegesít, hogy mindig buta gólokat kapunk,amik elkerülhetőek lennének.

   • Ennek általában az az oka,hogy túl mélyen védekezünk,mert még mindig nem hisszük el,hogy a középpályán is tarthatnánk a labdát és az ellenfelet. Túl védekező a középpályás sorunk: Nagy,Shafer,Nego,Fiola szenzációs védekező középpályások,de nincs köztük szervező és támadó felfogású sem. Ide kell egy Szoboszlai,de tőle is több kell majd idővel,mert rá hárul majd az egész magyar csapat támadás építése, meg Kalmárra. És sajnos el kell fogadnunk Löw észrevételét: ezen a szinten még nem bírjuk 90-95 percig azt a mit csinálunk. Ezért van a sok 84. perces gól ,nem az átok miatt! De ezen is lehet majd változtatni.

  • Szintén korrekt !!

  • Nehéz leírni, de mintha jelenleg a kapuban lenne a hibapontunk, Gulácsi mentális teherbíró képességét a tétmeccsek nyeréséhez kevésnek látom, Dibusz nemzetközi szinten még nem igazán lett megmérve, Bogdán jelenleg nincs játékban és anno a Liverpoolban hasonló hibák miatt került el a csapatától. Így Rossinak van még bőven feladata, hogy megtalálja azokat akikkel megvalósíthatja az álmait, sok kitartást és sikert hozzá, mindjárt a VB selejtezőben.

   • Ezzel nem tudok egyetérteni. Ha nincs Gulácsi, 6-8 góllal többet kapunk a 3 meccsen! Más kérdés,hogy nekünk van egy Dibuszunk, és egy Bogdánunk, általában kapus poszton mindig nagyon erős volt a magyar válogatott. Szerdán ,az első német gólnál Gulácsi rosszul jött ki (én inkább a hasonló kijövetelek terén érzek fejleszteni valót) de senki nem hibátlan! 🙂 Szerintem ezzel együtt is Gulácsi a legjobb kapusteljesítményt nyújtotta.

   • Nézd végig újra a 3 meccset egy papírral és ceruzával. Húzz egy ikszet minden esetben, ha olyan védést látsz, ami ha be,egy, akkor nem hibáztatható érte a kapus. A végén az ikszek számát írd be ide.

    • Az izland elleni meccset is vegyem górcső alá?

     • Ha az elmúlt 3 meccs egyikét ellenük játszottuk, akkor mindenképp. Lényeg, hogy nézd a magyar kapus szemszögéből, mi szárad a lelkén a gólok közül, és hány olyan védése volt, ami ha bemegy nem szárad a lelkén.