Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 1 hónap, 1 hét óta

  Figyelemre méltó volt a tegnapi meccsen,hogy nem kevesebb mint 7 (!) Bayern játékos volt a pályán ellenünk és még így sem tudtak nyerni. Azon túl,hogy ezek hazai arénában játszottak,még összeszokottaknak is kellett lenniük….Rossz volt nézni,hogy dobáltak fel mindenkit és minden vésztervet a pályára az utolsó 15-20 percben:
  Behozták az elvileg sérült Müllert,aki már külön edzett a meccs előtt, bejött Goretzka,akit nem terveztek ellenünk a pályára. Behozták azt a Musialát,aki a friss U21-es német csapat ásza volt a magyar rendezésű utánpótlás EB-n…
  Nos ahol ennyi sztár van talonban, ti gondoltátok volna előre ,reális becsléssel,hogy itt nem a német csapat fog nyerni?
  Ugyan mi szólt mellettünk? Semmi!
  A németek otthon játszottak, tele voltak sztárral, mindenki játékra képes volt náluk (még Müller is) , nekik a döntetlen is jó volt, nem veszíthettek,tehát nem becsülhettek le minket, élesnek kellett lenniük,amúgy meg híresen mákosak mindig. Nos, ezek miatt vettem biztosra a vereséget.
  De szerencsére, a magyar csapat rám cáfolt,szinte mesébe illően, csak hát a vége..
  Bár én azt mondtam a francia meccs után: ha Münchenben elérünk egy ikszet,akkor ugyan nem jutunk tovább,de 3 tornagyőztessel szemben 2 veretlen meccs,az óriási lenne mindentől függetlenül: AZ LETT! És még ráadásul a franciák és a németek is futottak az eredmény után. DE SZÉP EZ!

  • Ja, azt lehagytam,hogy a németek nyerték a mostani magyar rendezésű U21-es eb-t. Minél több nap telik el ,annál jobban fogjuk értékelni a magyar válogatott mostani teljesítményét!

   • A nagy ünneplésben halkan megkérdezném, hogy az előző EB-n, amit szintén 24 ország részvételével rendeztek meg, milyen eredményt értünk el?

    • Továbbjutottunk a 16 közé,csoportelsőként,majd elkaszáltak minket a belgák. Megnyertünk egy 50-szer könnyebb csoportot: ott is 2 döntetlenünk volt,de akkor nem kaptunk ki,hanem volt egy győzelmünk.

     • Akkor az volt jobb eredmény, vagy a mostani?

      • Látom, azt akarod sugallni, hogy a 2016-os volt a jobb.
       Szerintem a mostani legalább olyan eredmény, mert az akkori ellenfeleink a csoportban (a portugálok kivételével) sokkal gyengébbek voltak.
       Számomra a mostani csapat inkább teljesített erőn felül, mint az akkori.
       Nagyon remélem, hogy Szoboszlaival és Kalmárral kiegészülve még jobbak leszünk!
       Azt sem tartom lehetetlennek, hogy Rossiék újból felfedeznek reményteljes fiatalokat.

    • Látom János , neked valamiért a bögyödben van a válogatott , nem tudom miért de az emberek 90%-ának tetszett a produkció, neked vajon mi volt az elvárásod ebben a csoportban ?