Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 3 hét óta

  Ez most komoly,hogy a román másodosztályból hozunk csatárt,akinek a gól mutatója 21/5 ? Hmm…Azért lehetne ettől vaskosabb is…

  • Felháborodottan én is! Honositunk….. ezért…… elkeseritő nincs magyar gyermekünk akit ide lehetne csábítani? Utánpótlás? Sándor takarodj

   • Én azért megadom neki az esélyt. De! A statja alapján nem hiszen hogy tőle várhatjuk a gólokat. Azért tényleg kíváncsi lennék hogy mi alapján választották őt Sándorék.

    • Én a fiainknak adnám meg az esélyt

     • Bárki jöhet Kékvér aki nem Nyiregyi. Sajnálkozom emiatt évek óta. Az akadémista srácok statisztikai számok évek óta a rendszerben. Ezen a téren nem léptünk előre.

    • Ez a Sándorék-féle igazolási módszerbe tökéletesen beleillik.
     Lassan eltávolítják az összes játékost, akiket nem ők hoztak ide.
     Szerintem az sem véletlen, hogy az utánpótlásból senki nem tud megragadni a felnőtt keretben. Őket (vagy inkább a szüleiket, akik a közelben vannak) talán bonyolultabb feladat tejelésre bírni.
     Szerintem Sándor úr 3. repülése a Szparitól nemsokára megtörténik.
     Esetleg Róka úr rendet tud tenni! Remélem!

     • Én meg nem hidzem, hogy szándékosan nem tesznek helyieket a csapatba. Most is kapott profi szerződedt pár sajat nevelés.
      Az igazságodat az támasztaná alá, hogy azok a mi fiataljaink akiket elküldtek esetleg tőlünk magasabban jegyzett csspatba igazolnának es ott játszanak is.
      Ez csupán az én véleményem.

      • Én meg azt nem hiszem el, hogy ez az akadémia hosszú évek óta egyetlen játékost tudott csak kinevelni, aki magasabb szinten is meg tudja állni a helyét.
       A mostani szakmai vezetés nyakra-főre igazol mindenhonnan, de nem látom, hogy a szívügyük lenne akár egy saját nevelésű srác csapatba építése.
       A felnőtt keretbe még el is jut évente pár gyerek, de ezt csak a felszínnek érzem, ez csupán egy kényszerlépés azért, hogy ne lehessen mondani, hogy az utánpótlásból senkit nem visznek feljebb.
       Aztán szépen elengedik az összes srácunkat, még mielőtt bármit is bizonyíthatnának a felnőttek között, ugyanis jönnek a következő évfolyamokból, akiknél újból be kell mutatni, hogy van előrelépési lehetőség az utánpótlásból.
       Szemfényvesztés az egész!

      • Pedig igaza van Krutinak.

      • Nem is tudtam, hogy Te döntöd el, hogy kinek van igaza.

  • 21/5-ös mutató egyáltalán nem átlag feletti. Ráadásul ezt a másodosztályban érte el…Amúgy nem értem a “fiatal” játékos meghatározást sem…Ha 18 éves lenne,akkor esetleg,de már 21, és csak román második ligáig jutott? Minek ez ide?
   És ha jól láttam,kivásároltuk?????? Nem adunk pénzt játékosokért,de ő érte igen? A nagyapó elhullajtott zabi gyereke lehet,hogy ennyire akarta a klub?

   • Mondjuk a transfermarkt szerint 44 meccs és 12 gól,de lényegében ugyanaz,csak a honlapon megint tájékozatlanok voltak…..

  • Sándor egy valamihez nagyon ért. A semmiből olyan játékost kukázni aki hasznára lesz a csapatnak.
   A statisztika önmagában szart sem ér lásd Gresó javaslom nézd meg a korábbi statját nb3 ba!!…
   Most meg az egyik ha nem a legjobb emberünk..

   • Önmagában a statisztika valóban nem sokat ér. De a román másodosztály nem jobb a magyarnál. És ez a játékos ott sem nyújtott átlag felettit. Legyen igazad! Remélem,hogy csiszolatlan gyémántot találtunk! De az eddigi összes rendelkezésre álló infó alapján érthetetlen,hogy miért pont ő kellett ide. Rádadásul kivásároltuk,ami azt jelenti,hogy volt szerződése és ilyenkor mindig nagyobb összeget kell fizetni az aktuális értékénél. Az igaz,hogy Sándor a semmiből tud aranyat kukázni,de egyrészt ezt most nem kukáztuk – fizettünk érte mint a katona,másrészt kicsit Zubanics és Szkunc jut az eszembe: na ők anno igazi gyémántok voltak! Biztos van aki még emlékszik rájuk a legelső Sándor-érából. Viszont ők a legelső meccsükön szétszopatták az első ellenfelet. Rögtön azt kérdeztem ,kik ezek,mert eszméletlenül jól fociztak és hajtottak nagyon. Kiváncsi leszek erre a román gyerekre,mit fog mutatni az első meccsén.

  • Ez az én eredeti hozzászólásom volt,úgyhogy én döntöm el! 🙂 😛 Na jó,csak vicc volt!
   SZERINTEM neki lehet igaza . Legalábbis abban,hogy a tőlünk “elkergetett” tehetségek sehol nem állják meg a helyüket.