Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 2 hónap, 2 hét óta

  Azt gondolom,hogy Pacaj nem egy Mourinho,de kihozza a maximumot ebből a csapatból. Kezdem átértékelni Feckó edzői sikereit,hiszen amikor Pacajjal dolgozott együtt,akkor ment a szekér neki (Balmaz,MTK). Ám amikor már nem volt ott vele,akkor nem jeleskedett( DVTK) Lehet,hogy nem is Feckó volt ott a sikerkovács ,hanem Pacaj? MIndenesetre, Sándor Pista bának egy ilyen edző kellett: fizikálisan jól készíti fel a csapatot,ez látszik most is: Kékvérnek igaza van: enerváltak a fiúk és nincs is nagy kedük az örömködésre,MERT MEG VANNAK DOLGOZTATVA! A XART IS KIVERIK MOST BELŐLÜK. És ez lesz a jó,mert ha nem is nekünk lesz a legerősebb keretünk itt (bár az sem rossz) de jó kondival,támadófocival sokat ellensúllyozhatunk majd. Én nem gondolom,hogy az rossz jel,hogy a fiúk enerváltak. Az lehet,hogy fáradtak,de ennek majd meg lesz az eredménye, meglátjátok. Akik eddig sem szerették Sándort,azok ezek után se fogják,de ez semmit nem jelent. Majd jönni fognak az eredmények. Engem kicsit az aggaszt,hogy idegenben leszünk végig,ráadásul ebben az évben még nem lesz kész a stadion,így nem lesz mg feljutás a legjobb esetben sem. Ez majd lehet,hogy később “formahanyatláshoz” vezethet.

  • “Akik eddig sem szerették Sándort,azok ezek után se fogják,de ez semmit nem jelent. Majd jönni fognak az eredmények.”

   Vagy nem…. Majd a bajnokság végén kiderül….

  • Két megnyert meccs után arra célozni, hogy Feczkónak Pacaj hozta az eredményeket, arért egy kissé meredek!

   • Pont nem két meccs alapján céloztam rá,hanem egy teljes balmazújvárosi idény és egy mtk-korszak után. Amúgy a dióknál is elég sokáig volt feczkó,meg is lepődtem,de láthatóan nem ment neki ott sem.

    • Abszolút kívülállóként miként lehet véleményt formálni Feczkó és Pacaj balmazújvárosi- és MTK-korszakáról, a közös munkájukról?
     Szerintem – információk híján – nem lehet.
     Feczkón kívül pedig többeknek sem ment Diósgyőrben, azért vannak most ott, ahol.