Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 1 hónap óta

  Szerintem a stadionépítés nem kérdés: egyrészt ezek építmények,melyek folyamatosan romlanak az idő múltával. Egy bérházat is szanálni kell,ha olyan állapotba kerül. Másrészt most van olyan kormány,amellyel ezt rendezni is lehet:nem az a baj,hogy elöregedtek – az is baj! De az is baj,hogy más típusút kell építeni mint amit eddig valaha is építettek itt. Ez UEFA szabvány. Arról nem a klub és nem a szurkoló tehet,hogy ha Fletóék véletlenül hatalomra kerülnek,akkor itt 4 évig biztos nem lesz új ,szabványos stadion…akkor meg most kell építeni amíg lehet! Én minden meccset úgy nézek most,hogy lényegtelen,mert nem idén fogunk feljutni (ha nem lesz kész a stadion jövőre,akkor jövőre sem) ,innentől mindegy mit játszunk a Honvéd ellen: irreleváns. Persze az nb2-ben hozni kell a meccseket,de itt sem mi kell hogy az első kettőben legyünk és valamikor át kell adnia főkoloposoknak a helyet, fájó,de ez van. Majd,ha kész lesz a kéró,akkor kell verni a dobot,mert akkor fel kell jutni a legrövidebb időn belül. Addig nekem mindegy ki játszik itt,ha már annyit hozunk mint ezzel a Pacajjal,az dícséretes! De mit szépítsünk még egyáltalán nem úgy festünk mint egy focicsapat,csak a sok dilettáns mellett az nb2-ben ez nem mindig tűnik ki.

  • Hiába teszed a legszebb üvegbe a szart és teszed a spájzban legjobb helyre , attól még nem lesz belőle befőtt.

  • “Fletóék véletlenül hatalomra kerülnek,akkor itt 4 évig biztos nem lesz új ,szabványos stadion” Itt lesz, mert addigra a bontás már olyan stádiumba fog jutni…. De alcsút, várda, kövesd szépen el fog tünni a történelem pöcegödrébe. Ahogy a balmaz is eltünt, ahogy az új városvezetés nem akarta számolatlanul költeni a közpénzt a a választókerületi “nagyember” hobbijára…

   • Gondolom azóta Balmaz egy igazi világvaros lett. Nyugati színvonalú utak épülnek, mivel nem a focira költik a pénzt hanem a városra. Sőt már minden balmazi lakos éli a jólétet minden magyarnak eletstilust. Ja nem….

   • És ha Alcsútról,Várdáról, Kövesdről eltünik a foci Nyiregyen jobb foci lesz? Ne hiszem mert innen is eltünik a foci! Most is csak a ner rendszernek köszönhetően van pénz rá! Ha nincs ner nincs Révész elfogy a pénz mert a baloldal nem igazán támogatja! Visszajön Juci mama Szikyvel! nem igazán látni a balos cégeket sorakozni a csapat mellett most sem és Juci mama idején sem lehetett öket észrevenni!

   • Realista!
    Aha…hát persze,meg valóban! Nem tudom miért van az,hogy ha valaki le akarja váltai Viktort ,miért hiszi,hogy itt minden egy csapásra megváltozik ,mégpedig úgy ahogy ő gondolja….

  • Sok ‘porfészekben’ épült új stadion.
   Én sajnálom a stadionunkat, de csakis a nosztalgia, az emlékek miatt.
   Remélem, hogy megépül az új stadion, elvégre egy Nyíregyháza nagyságú város, ahol ráadásul még szeretik is a focit, meg is érdemel egy ilyen új, modern létesítményt. Ez a városnak is értéket jelent.
   A benne lévő foci már más tészta.
   Legyen egy jó csapatunk, nézhető játékkal, és akik szeretik a focit, ki fognak járni a meccsekre.
   Viszont a mostani, mesterségesen beavatkozott NB1-be én nem nagyon vágyakozok, mivel csakis az államilag oda irányított, elkölthető pénz nagyságától függ az Nb1-es csapatok köre, valamint a bajnoki szereplésük is.
   Jó meccsek vannak az Nb2-ben is!