Tevékenység

  • easternboy közzétett egy állapot frissítést 2 hónap, 1 hét óta

    Az,hogy mennyi a fejlődés,iszonyú sok összetevőtől függ. Kezdjük ott,hogy az egész magyar foci rossz irányba halad. Divat szídni a Fradit,de egyedül ez a klub próbál a jó irány felé menni! MOst függetlenül attól ,hogy honnan ,kitől kapja a pénzt,jó irányba megy. A többi klub nem érti azt sem,hogy mit kellene másként tenni…. A Mol és a Puskás szintén egy rakás pénzt kap ,mégsem jut semmire. Na ezt kellene vizsgálni,meg azt,hogy Debrecenben Tőzsér komoly pénzen leigazolja az összes levitézlett havert,akik persze azonnal ott fogják hagyni a kondát,ha lesz olyan hülye külföldről aki akarja majd őket. Na ezeket kellene cikizni! Igaz,hogy a Fradi utánpótlása egy kalap fos! De a többi csapaté jobb? Talán ők többre jutottak?
    Az mlsz még mindig nem érti,miért nem fejlődött tapottat sem az nb1, 30 éve… Nem látja a nemzetközi trendeket és a jó példákat sem a közel országokban.

    fényében mit is várjunk a Szparitól?

    Ez az év s kuka lesz mint a több 8 év. Talán most több pontot szerzünk és feljebb végzünk a tabellán. De mit várjunk? Aki elhiszi,hogy év végén nb1 lesz ,az nem itt él! Innentől nehéz motiválni mindenkit,de legalább mát (talán ) látszik az alagút vége..talán…én addig nem várok semmit. Révész szapulását is abba hagytam. Habár nem felejtek!