Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 2 hét, 1 nap óta

  Ott tartunk,hogy az ember már nem is tudja igazán,miért is szégyellje magát?
  Talán azért mert nyíregyházi? Bár mindegy ki játszott tegnap ez a meccs borzasztó színvonaltalan volt: kb 20 éve újra előjön,hogy céltalanul előre rúgdaljuk a labdát. Ez most itt is ismét feltűnő volt. Talán azért szégyelljem magam ,mert semmi akarat nem látszott a játékosokon? Semmi motiváltság: mondjuk ez nem csoda,hisz mint eddig minden évben,most sincs cél a csapat előtt és ez világos már az első pár fordulóban a játékosok számára is. Húúú,de hosszú lesz az idény…meg a következő is….
  Értékelhetetlen volt a tegnapi meccs. Ott is hagytam az első féldélidő végén és jellemző volt,hogy meg sem néztem után a végeredményt mert nem érdekelt….ma aztán hallottam a médiában,mit mondjak ….nem leptek meg a fiúk. Sajnos az a baj,hogy nem feltétlenül a tudással van a baj (azzal is) ,hanem a céltalansággal…Jó kis idény elé nézünk. Bár ha abból indulok ki,hogy a Diók még itt sem tartanak és ott is látszik,hogy a vezetés nem látja a fától az erdőt…..de kit érdekel Miskolc! Az a szomorú,hogy nekik már van szép új stadionjuk. Lehet,hogy ők is évekig maradnak itt az iszapban?

  • Igazad van! Ilyen szar meccset rég nem láttam, közben átkapcsolgattam más csatornákra, és ott ragadtam! Ez a csapat jellemzése egyben! Szintelen, szagtalan nulla az egész hetek óta!!Jó lenne már valamit felmutatni, mert ez a 3 hetes teljesítmény szánalmas! Fel kellene ajánlani a fizetéseket a karitásznak, mert a csapatból ,és a stábból senki nem érdemli meg!

  • Szívesen venném Sándor István szakmai értékelését a csapat fejlődéséről (vagy éppen megtorpanásáról) és hogyan vélekedik a TV-ben elhangzott Bozsik lényegre látó megjegyzéséről: “már focizni is kéne a Szparinak”.

   • Ha találkozom vele, megkérdem. 🙂 Biztos vagyok benne, hogy Pista bácsi nem akar rosszat, de ez a mutatott játék minden tekintetben kevés. És még csak nem is az eredmények miatt. Szerintem ezt ő is tudja …

    • A játékhoz focisták is kellenek nem csak edző, a vezér nélkül (Papucsek) maradt csapatban senki nem képes átvenni a vezető szerepét, a pályán nagyon feltűnő a hiánya. Lehet, hogy az edzéseken és az öltözőben sincs senki aki irányt mutasson a csapatnak? Pista bácsi már tavaly összerakta a védekezést a támadó játék kialakításához kellene találjon valakit, vagy valakiket.

     • Abban egyetértünk,hogy akár Pista bá,akár nem, ez nem elfogadható! Azonban szerintem ez nem a szakmai tudás hiánya,hanem a számonkérésé! Szerintem lenyilatkozzák a tv-ben,hogy ejnye-bejnye, irgumburgum,de az öltöző ajtó mögött ez már nem hangzik el: nincs számonkérés,mivel nincs miért számon kérni. Talán igyekszünk valahová? Nem! Akkor? Persze ez rohadtul nem helyes! Igaza van Bozsiknak! A Szparinak már játszani kellene! Van egy szint ,ami alatt nem kéne…..