Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 3 hónap, 1 hét óta

  Gratulálok a Várdának a történelmi bronzhoz! Az a tény,hogy Szabolcs megyében elsőként egy kisvárdai csapat érhette ezt el és nem a Szpari, az az elmúlt 12 év csődje! Az egész városvezetés hibája és szégyene! Révész Bálint tulajdonos hibája és szégyene! A teljes nyíregyházi utánpótlás nevelés hibája és szégyene! Az összes utánpótlás edző szégyene,mert szinte alig vetett gyökeret az elmúlt évtizedben helyi tehetség a Szpari felnőtt csapatában! Akiknek véletlenül ez sikerült,már azok se igen vannak itt… A fent említett érában a klubnál semmi sem változott: nincs koncepció,nincs versenyképes utánpótlás nevelés ,ide ugyanúgy nem sikk jönni,mint 15 éve..Innen ugyanúgy elvisznek azonnal minden épkézláb fiatalt,akiben mocorog valami…. A jelenlegi vezetés pedig több mint 10 éve ül a saját szarán!
  Felháborító és botrányos! Az egyetlen értékelhető pozitívum az új stadion lesz, de ehhez semmi köze a Szpari jelenlegi vezetésének!

  • Én aztán nem graturálok! Közpénzből – az én befizetett adómból is – történt ez!
   Egyébként az egész nb1 röhej! Ilyen nagy múltú csapatok, mint a várda, alcsút vagy kövesd….. Épeszű magánszemély nem fektetne beléjük egy forintot sem! De ezen csapatok mögött a magyar költségvetés áll sok-sok milliárddal…. A várda tulajdonosa a várda sportjáért egyesület/alapítvány, most hirtelen nem is tudom melyik….. Az elnök meg várda alpolgármestere… Nem kell jönni Báránnyal, mert ő csak névszponzor..

   • Te valami egészen másról beszlész,mint én. Te csak mantrázod a közpénzt. Párszor írtam már,hogy ez igaz,de ennek ellenére szerintem ami Kisvárdán kialakult az már több mint egy közpénz mosoda (Mezőkövesd az, Balmazújváros az volt). DE! Én nem erről beszélek. Révész Attila most is elmondta,hogy mekkora szemfényvesztés az MLSZ fiatalszabálya, és hogy mennyire nem megalapozott. Anno a Szparit is ezért (is) nyírták ki : az nem lehet,hogy 11 külföldi legyen. Mééé? Talán 11 balfék őstehetetlenség baromkodása jobb? Értem én,hogy szép lenne,ha ömlenének a fiatal tehetségek. Ők okoznának igazi örömöt nekem is. Csakhogy, erre esély sincs……És ne mondjuk már,hogy nem lehet Nyíregyházán igazán jó csapatot alkotni. Csak akarni kell! Amíg a 2 Révész közül Attila szembe megy az MLSZ-szel,addig a mi Révészünk bólogatójános módjára elbújt az Önkori szoknyája mögé,és azóta is csak azt halljuk,hogy mennyire nehéz….ja! Szembeszéllel…..Nekünk milyen névszponzorunk van?

    • A Szparinak nem kell, van tulajdonos! És minek öljön bele több pénzt, ha amíg csányi a főnök, lehetetlen a feljutás! Tök mindegy, ki a tulajdonos!

     • A kérdés részemről trollkodás volt…Nekünk nincs névszponzorunk! A Tulaj fuvarcégei vannak ott,de kvázi ingyen hirdet,mivel sok vasat nem tesz a csapatba. Kinek is jó ez? Révésznek és nem a csapatnak….Egyáltalán nem mindegy ki a tulaj! A feljutás egy dolog. De legalább olyan tulaj lenne,aki ért is hozzá és érdekli is a foci…

   • Voltak már itt a Magyar labdarúgás történetében ilyen csapatok, és hol vannak most! Mind a helyén!! / Pereces, BKV Előre, Veszprém, Stadler Fc, Gázszer, Reac, Csepel, Vác, Dunaújváros, és stb…./ Volt is, lesz is , de a végén az élet oda teszi ahová való.

  • Én is gratulálok a Várdának.Hozzáteszem,még nagy esélyük van az ezüstre,ami fantasztikus megyei siker!Bár a bronz is az!!

   • Azért megnézném, hány újpesti gratulált a fradinak….. Legalább minimum ebben gerincesek….

    • Nagyon nagy lehet benned a keserűség…Én megértelek,de nem szabad mindent kizárólag politikai síkon megközelíteni. Ha abból indulunk ki ,hogy a sport egy szórakozás, és egyúttal egy szakma,akkor igenis nem szégyen gratulálni az ellenfélnek. Én a magam részéről fizikai fájdalomnak élem meg,hogy most a Kisvárda van ott,hogy várja az ellenfeleket a sorsolást a konferencia ligára,de tény,hogy elismerésre méltó amit tettek: évről évre jobbak. Olyan csapatokat vernek meg évek óta,ami igenis eredménynek számít. Megtehették volna,hogy beleülnek a lágypisibe és elevickélnek évekig a középmezőnyben (vagy még ott sem) mint a Mezőkövesd. De ők többet akartak,ami igenis nem volt egyszerű. Én többször is voltam Kisvárdán meccsen. Nem a Várda miatt,hanem a Fradi miatt. Azonban többször is ott maradtunk meccsek után a stadionban. Le sem tudom írni azt a miliőt: családias volt és mégis futballközeg:rengeteg sportoló gyereket láttam ott,akik felnéztek a kisétáló játékosokra a meccsek után. Nem is tudom,mikor volt hasonló élményem itt Nyíregyházán. És ezért nem a Várda a hibás hanem Révész Bálint,mert neki ennyi idő elteltével kutya kötelessége lett volna legalább ezt a hangulatot megteremteni: azzal,hogy visszajut az nb1-be vagy akár azzal,hogy egy szerethető csapatot csinál itt az nb2-ben. De ez nincs így! Nézőriasztóak a meccsek és az azt követő percek közönye is…..Nekünk csak a keserűség jut évek óta! Igenis szeretném,ha egyszer a Várdaiak lennének ránk irigyek de a mi tulajunkat ez nem érdekli!

  • Gratulálni? Mihez? Kisvárda a magyar bajnoki rendszer állatorvosi lova. Mondjuk összejönne belőlük egy Hortobágyi négyesfogat… Tisztázatlan pénzből, mutatóba egy-két magyar játékossal , tele légiósokkal, akikkel a nemzetközi porondon annyi esélyük lenne, mint sánta lónak az epsomi derbyn, gyakorlatilag elhanyagolható érdeklődés mellett egy “faluban” … Ha megmondod ezek közül mihez lehet gratulálni, akkor örömmel veszem.