Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 1 hónap, 1 hét óta

  Ez a fax révész a tetü polgármesterrel karöltve teljesen tönkreverte a Szparit és látszólag nem is akarja,hogy itt bármi érdemleges legyen. 2010 óta a szégyenteljes polgármesterünk szétzüllesztette a nyíregyházi professzionális sportot. Az előző polgármester alatt ennek a városnak volt férfi, női nb1-es kézilabda csapata, férfi,női nb1-es röplabda csapata, évekig nb1-ben szerepelt a Szpari – mára már semmi sincs : még a fatum is fos lett….Most már látni kell ki itt a hunyó! Mellesleg kovács tróger ferenc ideje alatt sem kulturális sem társadalmi élet nincs normális ebben a városban, helyette csupa olyan rendezvény van ami a falukban szokott lenni (távol álljon,hogy megsértsem a falvakat). Mondom ezt úgy,hogy kormánypártinak tartom magam,de ami sok az sok. Majd mindez jusson az eszünkbe ,ha polgármester választás lesz ebben a városban. Már ideje,hogy menjen a francba!!

  • Nem akarok kötözködni, de ha valóban kormánypárti vagy, akkor nagyobb megértést tanúsíthatnál a témában, egyben elmagyarázhatnád itt is, hogy mi indokolja egy Kisvárda, Mezőkövesd, Felcsút településeken az NB1 – még ha bújtatottan is – államilag támogatott fenntartását. Mi célt szolgál például Kisvárdán százmilliókból légiós csapatot működtetni? Mivel magyarázható, hogy a pályák fűtésére lesz pénz, de a közintézmények, beleértve az iskolákat is, vészforgatókönyvvel rendelkeznek a hidegebb napokra.

   • Egyszerű a válasz….. Azért éri meg ezeken a helyeken állami milliárdokat égetni….. Hülye vagyok….. Állami milliárdok felét égetni, másik felét ellopni……

   • Nos,attól,hogy a kormányra szavaztam ,még nem vagyok agymosott,aki mindenre mindig bólogat és mindennel mindig egyetért…Másrészt lokálpatrióta vagyok és Szpari szurkoló. És fáj,hogy amióta révész a tulaj itt leépült minden,miközben azt hazudozza,hogy itt nagy csapat lesz….De ő egy vállalkozó semmi több, itt nem ő osztja a lapokat,inkább neki is csak osztogatják. A polgármester viszont mindenről is dönt….De visszakérdeznék? Mi az amiben szerinted a mi polgármesterünk több mint egy évtizede hozzátett ehhez a városhoz? Ami épült,az eu-s és kormányzati pénzből van . Persze kiváncsian várom ,hogy te hogyan látod, és mi pozitívat tett ez az “ember”?

    • “Nos,attól,hogy a kormányra szavaztam ,még nem vagyok agymosott”

     Bocs, de itt két, egymással meglehetősen szembenálló állítást tettél….

     • Milyen jó,hogy ezt “csak” te állítod. És amint az idei választások óta kiderült milliószo,hogy a te véleményed az halovány kisebbségbe tartozik,nem is tudom szavakkal leírni mennyire. Egyébként cseppet sem két egymással szemben álló állítást tettem . Ja és itt kizárólag egyfajta agymosott létezik: az aki még mindig Gyurcsányban hisz! Más nincs. De nem sok kedvem van itt politizálgatni….

    • Az én véleményem az, hogy egypártrendszerre van igény ebben az országban, és az erre történő berendezkedés meg is történt az elmúlt évtizedben. Épp ezért felesleges háborogni, ha valaki megteheti, hogy stadiont épít a kertje végébe – természetesen állami pénzből – , vagy helyi pártvezetők NB1-es csapatot finanszíroztat bújtatott állami támogatásokból papíron kisvárosokban, gyakorlatilag nagyobb falvakban. Ez van, erre van igény négyévenként, amiket sokadmagaddal te is támogatsz. Nos, én csak azt nem értem, ha a szavazó fülke magányában te is erre szavazol, akkor miért reklamálsz a fülkéből kijőve. mentségedre szolgáljon, hogy mára már olyan átalakuláson ment keresztül a társadalmi berendezkedésünk, hogy a négy évenkénti szavazások gyakorlatilag hasonló formaságok, mint amilyenek a hetvenes években voltak. mert nem tudom, hogy tudod e, akkor is voltak néha választások, igaz csak formaságból. Ez van, erre van igény, és nem is várható benne változás. ilyen ez a popszakma a Balkán és a Nyugat peremén, több évtizedes legvidámabb keleti barakkban.

     • Azért szavaznak oda, mert félnek a moslek ellenzéktől. Képtelenek együtt kormányozni. Körülbelül egy hétig lennének hatalmon. És járhatnál hetente szavazni. Nem itt élsz? A parizeres is eddig bírta l….

      • Agymosás egyik jele, ha valaki “moslék ellenzékről” beszél….. Megfelelő mennyiségű pénzből a tömegekkel bármit el lehett hitetni…. Jót is rosszat is….. Akár azt is, hogy a magyar foci jó úton jár! 😂😂😂

      • Ehhez nem kell pénz, látni kell hogy több sebből vérzik az ellenzék. Egymást ölik a koncèrt

      • Nem vitatom az általad leírtakat. Viszont idáig el kellett jutni, mert azért korábban nem egészen így volt. A magunk mögött hagyott több, mint egy évtizedben sok olyan dolog történt ebben az országban az aktuális hatalom hathatós közreműködésével, hogy legyen aktualitása és igazságtartalma az általad leírt mondatoknak. Na és persze ne felejtkezzünk el megemlíteni Fletót sem, mint egyik főszereplőjét ennek a történetnek. A fejlettebb demokráciákban, ha valaki ekkorát hibázik a politikában, mint ő, az lekerül még a térképről is. Itt viszont rászabott szerepet kapott, neve említésére kapaszkodnak egymásba az addig elégedetlenkedő fideszesek is, mint ahogy teszed te is, egy ártalmatlan komment esetében. És ez még így is lesz egy darabig, ameddig az infláció meg nem eszi a fideszes néphülyítést a tél közreműködésével. Csak hát ugye a kérdés azonnal aktualitást nyer az István a királyból : “Mondd, te kit választanál…?” Erre a kérdésre pedig jelen pillanatban még látszatra sem lehet jó választ adni a jelenlegi alternatívák közül.

    • Engem csak a Szpari érdekel és a politika nem. A kamionos meg vagy lemond vagy ha nem ért hozzá(láthatóan már 10 éve) és marad akkor alkalmazzon normális szakembereket. Az évek elteltek ideje itéletet mondani felette a szurkolóknak de Forza Szparinak igaza van azt meg kellene szervezni és akarni.

     • Itt ezt a témát nem lehet szétválasztani. A politika ad pénzt a focihoz. Szerintem ezt te is tudod.

     • Tök igaz amit írsz , és most helyezd át az írásodat politikai felhanggal, mondjuk helyettesítsd a “kamionos”-t egy mai politikai vezetővel és akkor is megállja a helyét, valamint Jánosnak is hatványozottan igaza lesz az első mondatával. !!