Tevékenység

 • FILEMILE közzétett egy állapot frissítést 3 év, 2 hónap óta

  Sziasztok!

  A korábbi idők emléke kapcsán jutott eszembe, hogy most mennyire tévúton jár az MLSZ!

  Először is ez a 12 csapatos NB1, nem jó, mert szükség van a vidéki városok részvételére az NB1-ben!

  Ezt tudomásul kellene vinniük az MLSZ vezetőinek, olyan futball politika szükséges, ami Nyíregyházát, Békéscsabát,Győrt,Zalaegerszeget,Egert,Nagykanizsát,Salgótarjánt, Szegedet, Kaposvárt, Sopront (bocsássatok meg érte) Balmazújvárost, Kisvárdát bevonja az első osztály vérkeringésébe (természetesen nem egyszerre). Nélkülük soha sem lesz jó a magyar futball! Nem érdekes, hogy fűtött-e a pálya, nem érdekes, hogy van-e világitás, természetesen nem baj, ha ezek megvannak. Ahol nincs világitás ott hamarabb kell kezdeni. Egy a lényeg a futball, a csapat a nézők, a szurkolók!  A hangulat, az érzés! Szerintem ezek az emberek nem tudják, hogy milyen egy igazi derbi!

  Lehet ilyen mű csapatot csinálni lopott névvel, mint Puskás Akadémia, de nincs értelme, nincs szurkoló tábora! Emberek! Semmi közük Puskáshoz!

  A szurkolok és az igazi futball az a fentebb említett városokban van, csak fel kellene támasztani. Sajnos a mai futball politikának ez nem érdeke! Rossz úton járnak, nem a futball az elsődleges szempont, ami alapján a döntéseiket hozzák

  Kell egy 16 csapatos NB1 és egy 16 csapatos NB2. Az NB1-ből a 16. és 15. kiesik a 14. osztályozót játszik.

  Az NB2-ből az 1. és a 2. feljut az NB1-be. Az NB2-ből a 3.4.5.6.7.8. helyen lévő csapatok közül (Pl. 3. játszik a 8. a 4. a 7. és az 5. a 6. oda-vissza vágó) egy csapat az NB1 14. helyezettével osztályozót játszik és a győztes az NB1-be kerül.

  Egy a lényeg sok meccs kell,  sok nézővel a vidéki városokat nem lehet kihagyni ebből!

  Hajrá Nyíregyháza, hajrá Szpari!!

  • Pont ezek a gondolatok jutottak eszembe a napokban, persze a lebonyolítási rendszer nélkül. Nagyon kevés a 12 csapat egy bajnokságba, és ehhez az 5 fővárosi csapat nagyon sok. Főleg, ha a Soroksár is feljutott volna, nem nagyon kellene utaztatásra pénz. Debrecen, Szombathely, ami nagyobb távolság, a többi gyakorlatilag 100 km-es belül van. Szégyen.