Tevékenység

 • FILEMILE közzétett egy állapot frissítést 6 hónap óta

  A FEB a Nyíregyháza – Soroksár mérkőzéssel kapcsolatban a Nyíregyházát, mert a mérkőzés lefújása után nem volt biztosított a csapatok és a játékvezetők zavartalan levonulása, továbbá a mérkőzés lefújása után a sportszervezet egyik sportszakembere a játéktérre ment és a levonuló játékvezetőkkel szemben fenyegetően lépett fel, személyükre sértő kifejezést használt, 1.000.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.”
  Révész ámokfutása egy kicsit sokba került!!

  • Te tényleg ennyire egyszerű vagy? Vajon ki fogja kifizetni?!

   • Nem az a lényeg hogy ki fogja kifizetni, hanem az, hogy szégyent hozott a Szpari névre már megint és egész Nyíregyházára !

    • Még az MLSZ is szégyelte leírni, hogy a Szpari elnöke, tulajdonosa Révész Bálint ment a pályára és fenyegette meg a birókat!!!
     Ezt írták helyette: “mérkőzés lefújása után a sportszervezet egyik sportszakembere a játéktérre ment és a levonuló játékvezetőkkel szemben fenyegetően lépett fel,”
     Szégyen!!

     • Ha szégyennek érzed, akkor nem nem kötelező a Szparinak szurkolni és itt rontani a közhangulatot, keress magadnak másik csapatot, se a Szparinak nem hiányoznál se a szurkolóinak!!!!!

    • Én nem hiszem, h szégyent hozott volna bárkire is. Elitélem az erőszakot a pályán és a pályán kívül is, de ez tetszett. Végre valaki ki meri mondani amit a legtöbb tulaj, edző csak esetleg egy félmondatban, homályosan feszeget, megpedig a kritikán aluli játékvezetést. Mert ez az volt! Nem a vereséget fogja senkia sporira, mert ugye ő nem lőtt gólt, de azért volt mérkőzést befolyásoló tévedése nem keveés. Ezt nehéz elviselni! De ez csakis az én véleményem.

     • Filemile, eredj már te a jó édes anyádba! Te egy megkeseredett köcsög paraszt vagy!! Menj már kisvárdára , és ott nézz meccset,ne itt rontsd a levegőt!

     • Tisztelt Kruti!
      Én megértelek téged, de mond már el mit ért el ezzel Révész? Szerinted ezek után hogy fognak a Szparinak fujni a birók?

     • Én is büszke vagyok, a Szpariért való kiállásért!! Mondjon nekem bárki egy olyan volt Szpari tulajt aki így kiállt a csapatért!!

     • Kruti,most csalódtam benned! Te egy értelmes ember vagy. Hogyan tetszhet ez neked? Szerinted egy tulajdonosnak,aki mellesleg felelős pozícióban is van (elnök),az megengedhet bárikor is magának ilyet? Ha egy szurkoló teszi ezt,az szurkoló. Én már csak nem szeretem Kubatovot,de hányszor láttad már eltorzult fejjel a pályán a bíztonsági embereket lökdösni…? Szerinted ez a feladata?

      • Nyilván azt szerettem volna mondani, h végre valaki kimutatta-érzékeltette, hogy kritikán aluli játékvezetés. De mint olvashattad azt is írtam, h ellenzem az erőszaot minden szinten. Nekemm az jött le, h a klubelnököt igenis érdekli a dolog. és ez tetszettt, mégha így mutatta is ki.

  • Nem jössz rá te paraszt, hogy kártékony vagy itt! Én is elismerem ,hogy Révész Bálint fel volt háborodva,mert én is fel voltam! Kint lettél volna a meccsen te paraszt ,te is fel lettél volna! Nincs más véleményem rólad, csak annyi /ne gyere a meccsre,inkább menj kisvárdára te köcsög/

   • Te nagyon OSTOBA józsi!
    Be linkeljem amit 2 hónapja Révészre írtál itt? Olyan dolgokat amiért becsület sértés miatt akár be is perelhetne! Ilyen ostoba vagy ? Már nem emlékszel? Meg vett?