Tevékenység

 • FILEMILE közzétett egy állapot frissítést 2 év óta

  Sok embernek jobb let volna hallgatni a bajnokság kezdése előtt és legalább megvárni ezt a három meccset!! Mert ez a “két vén szatyor” meg az a “szar” Fadgyas kapus hathatós közremüködésével első helyen állunk, kapott gól nélkül!
  Gratulálok a CSAPATNAK ! Hajrá Szpari!

  (Qgli55 szerintem is nagyon korrekt írást tett!)

  • Igaz. Hajrá Szpari!

  • Engem személy szerint meglep az első három fordulóban szerzett pontok száma. Azon túl, hogy örömteljes bajnoki kezdést produkál a csapat, hiba lenne játékosnak és szurkolónak elhinni, hogy a bab is hús… Egyelőre örüljünk az eredményességnek, de senki se felejtse el, hogy a bajnokság 38 fordulóból áll, amiből hárman van túl a csapat. Véletlenül sem szeretnék örömrontó lenni, -magam is örülök a számomra váratlan 9 pontnak -, de én még várnék pár fordulót a komolyabb remények dédelgetésére. Én azt is hatalmas eredménynek tartanám, ha a csapat végig harcban lehetne a feljutásért, és az első ötben végezne a végén. Minden további csak hab lehetne a tortán… Meglátjuk mi sül ki ebből, de nem esik majd nehezemre elnézést kérni azért, hogy a csapatot, illetve annak játékosállományát közelebb éreztem egy erős nb3-mas szinthez. Remélem tévedtem, és rám cáfolnak a hátralevő meccsek többségén. Szurkolok nekik, hogy így legyen.

   • Guru replied 2 év óta

    Engem is meglepett, de nyilván eljön majd az idő, amikor jönni fognak a vereségek. Nincs nb1-es stadionunk. Mindenesetre amíg a fél nb1-es mezőny az nb2-ben van (Debrecen, Eto, Haladás, Vasas, Kaposvár, Békéscsaba, Pécs, Szeged, Szolnok rajtunk kívül) jobbára magyar játékosokkal, addig mi a fenét küzdjünk egy olyan nb1-ért, amelyiknek 1/3-t olyan csapatok alkotják, amelyiknek maximum nb2, nb3-ban kellene játszania (Puskás, Mezőkövesd, Kisvárda, Budaőrs, de én még ide sorolnám a Paksot is), és amely csapatokban több a légiós, mint a magyar játékos. Igazából, szerintem, hga az M4 letesztelné, és kivenné a csapatok közül a Fradit, nem lennék meglepve, ha azt tapasztalnák, hogy az nb2 jelenleg több embert érdekel, mint az nb1. Egy ilyen mezőnyben jól eső érzés 3 forduló után a táblázatra nézni. 🙂

   • Igazad van! Én is ezt mondom. Egy-két éven belül ebből a csapatból – okos erősítésekkel – igazán erős és ütőképes gárda lehet,amelytől joggal várjuk majd el az nb1-et, ez most még nagyon vékony jég,de hát ne tartsuk vissza a legényeket,mutassák meg ,hogy már most mindenre képesek!