Forza Szpari

 • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 3 nap, 16 óra óta

  Ha meg beteszi a fiatalokat és kikapunk akkor meg azért jön a sírás hogy milyen szarok a fiatalok. A Tiszakécskei kapus miatt is micsoda sírás volt hogy esetleg ideigazol. Pedig tegnap láthatta mindenki hogy fényévekkel jobb mint Jova.

 • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 2 hét, 2 nap óta

  Szerencsétlen Ötvös Bence is a korábbi időszakban mit kapott a lelátóról…. Gúnyolódtak rajta amikor csereként beállt. Pedig mindig küzdött hajtott ha játszott. Az előzmények tekintetében csodáltam hogy nem igazolt el akár Nyírbátorba. És lám. Amikor megkapja a lelátóról is a bizalmat és nem cseszegetik a saját kölykünket akkor jön is a te…[Olvass tovább]

  • A hozzászólásod tartalmával egyet értek, dehogy nyíregyházi szurkoló létedre halvány fogalmad sincs a “tirpák” szó jelentéséről, az felháborító! Ird azt, hogy tahó, bunkó, műveletlen stb.! Csak tahó, bunkó, műveletlen debreceniek meg miskolciak “tirpákoznak”! A “tirpákozásnak” annyi értelme van mint mondjuk palócozni vagy rácozni!

   https://hu.m.…[Olvass tovább]

  • Igen azt már én is többször leírtam itt, hogy mérkőzés előtt, közben nem lenne szabad bántani a saját játékosainkat! Olyan körülmények között nem igazán lehet jól futballozni, nincs értelme, csak árt! De hát lehet is itt beszélni ennek a sok
   “tahónak, bunkónak”!

 • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 2 hét, 3 nap óta

  Vajon Böde és Könyves is 4 meccses eltiltást fog kapni mint a mi játékosunk?

 • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 3 hét, 1 nap óta

  Easternboy! Az építő kritikával nekem soha nem volt semmi problémám. Viszont vannak akik folyamatosan szapulják a csapatot, klubot, Révészt. Azok ellen igen is fel kell szólalni mert sajnos itt is látszik a fórumon hogy a mai magyar ember haragban van önmagával így a világgal is. Minden rossz. Minden fekete. Vegyük már észre hogy valami elindu…[Olvass tovább]

  • Attól függ,hogy mit nevezel mocsoknak. Én úgy gondolom,hogy bár ebben igazad van,hogy ömlik a negatívum,de minek is örüljünk? Azt kell látni,hogy körülöttünk (a város környezetében) mindenütt nb1-es futball van: Miskolc,Mezőkövesd,KIsvárda,Debrecen. MIndenütt megoldják,hogy az is maradjon. Nekünk 6 éve van egy tulajunk,aki semmit nem é…[Olvass tovább]

 • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 3 hét, 1 nap óta

  Minden rosszban van valami jó. Végre itt van a lehetőség a tehetséges, technikás fiatalok előtt. Boda Balázs, Szokolai Márk, Tangel László… Mikor játszanak ha nem most?! Filemile és társai értsék meg hogy idő kell nekik míg beépülnek és megcsillantják a tudásukat.

  • Hmmm.. a Matyit lehagytad. 🙂

  • Forza Szpari mivel megszólitottál emlékeztetlek ,hogy én most egy fiatalt sem bántottam csak révészt itéltem el a tahó paraszt alpári viselkedésért!!

   • Idézetek Filemilétől:

    ” csak révészt itéltem el a tahó paraszt alpári viselkedésért!!”

    “Ostoba ,faszkalap realista!!”

    Vajon ki a tahó paraszt? Aki végignéz egy meccset, ahol a játékvezető finoman szólva nem állt a helyzet magaslatán, és 200-as vérnyomással face to face elmondja a véleményét a játékvezetőnek, vagy a gép előtt üldögélő és mocskolódó?

 • Forza Szpari hozzászólt egy új tevékenységhez 3 hét, 1 nap óta

  Nem azért akarnak minket az nb1-be mert annyira szeretnek, hanem mert annyira utálnak.

 • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 3 hét, 1 nap óta

  Filemile te valami diósgyőri provokátor lehetsz. Hónapok óta folyamatosan cseszteted a csapatot. Neked semmi sem jó. Húzzál már el innen.

  • Ezt kikérem a diósgyőri szurkolók nevében, és kérlek vond vissza! Ismerek onnan embereket, és mindig kiálltak a Szpari mellett, legalább is ami a kizárást és az azóta történteket illeti. Szerinted nekik jó egy várda, kövesd vagy alcsút elleni meccsre kimenni? A Szpari kifejezetten hiányzik nekik!
   Inkább írd azt, hogy mlsz bérenc!

 • Forza Szpari hozzászólt egy új tevékenységhez 3 hét, 2 nap óta

  Nem érted hogy bunda volt? Szerinted Hornyáknak mi köze ahhoz hogy kiállították?

 • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 3 hét, 2 nap óta

  A jobb képességű horvát, szerb gyerek 1 év után eligazol az nb1-ből. A selejt itt marad. A Matyi gyerekre legalább hosszú távon lehet számítani és meg fog szakadni a mezért.

 • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 3 hét, 2 nap óta

  Tény hogy a Matyi gyerek óriásiakat hibázott. Én ezt viszont betudom a lámpaláznak. Láttam már többször játszani. Nem jellemző rá hogy ilyeneket hibázzon. De azért mert egy meccsen hibázott nem kell rögtön kerékbekötni. Te is ilyen vagy a saját gyerekeddel? Ha egyszer hibázott akkor elkönyveled rossz gyereknek? Igen is mellé kell állni, támog…[Olvass tovább]

  • Az persze, viszi a Real Madrid. Majd nyáron kölcsönadják Tállyára vagy Bátorba. Látszik a nagyobb nb1es klubok se tudnak kinevelni egy komoly fiatalt. Na majd mi most, ugyan már…

   • Nb1-es klub minek neveljen ki fiatalt, ha közpénzből vehet román válogatottat!

    https://rangado.24.hu/magyar_foci/2020/02/03/ujabb-roman-valogatott-jatekost-igazolt-a-kisvarda/

    Ezért marad le a magyar foci a horvát vagy a szerb focitól, mert ott beteszik a fiatalt, és ha hibázik, majd legközelebb nem fog, szépen felépítik majd 20 évesen eladjá…[Olvass tovább]

    • Igen csak a szerb, horvát gyerek meghal a pályán. Úgy mennek fel előtte mint akik vért ittak. Volt egy cikk a múltkor a topolyai utanpotlásrol, ahol elmondta az edző, hogy a szerb gyerekek semmivel nem technikasabbak, csak odateszik magukat nem féltik a lábukat. Teljesen más a mentalitásuk.

     • Minek haljon meg a pályán, ha a 34 éves románt játszatják? Abban a cikkben az is benne volt, hogy nekik nincs annyi pénzük – nem égethetik mázsaszámra a közpénzt – hogy olyan fizetéseket adjanak, mint itt, ők nem vesznek játékost, hanem nevelnek és eladnak! Meg kell vonni a közpénzt, mert a várda biztos nem a jegybevételből veszi a játékosokat -…[Olvass tovább]

      • Demagóg amit írsz. Míg nem égették a pénzt akkor se sikerült normális srácokat kinevelni… A másik mikor palyakezdő voltam a munkahelyemen nagyon sokat szenvedtem szar pénzért. De tudtam hogy megfog térülni a sok befektetést munka és tovabbléphetek magasabb pozicioert más munkahelyen. Sőt az a főnököm úgy beszélt velem mint Veber Gyuri a fiúkk…[Olvass tovább]

      • Mit mondjak? Hogy hülyeséget beszélsz? Mi a demagóg? Hogy a várda közpénzt égett? Néz uána a tulajdonosi szerkezetének! Egy várdai egyesület a tulajdonosa a várdának, annak az elnöke meg az alpolgármester! A Szpari tulajdonosa pedig egy Révész egyszemélyi tulajdonában lévő részvénytársaság!

       Egyrészt nem hajt – különösen nem az nb1-ben -…[Olvass tovább]

 • Forza Szpari hozzászólt egy új tevékenységhez 3 hét, 2 nap óta

  A bíró szerintem képben van.

 • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 3 hét, 2 nap óta

  Filemile! Te a bírónak valami rokona vagy? Miért kapna Hornyák 3-5 meccset? Hozzá se ért a bíróhoz! Amit meg mondott attól csak durvábbak hangzanak el egy meccsen. Legyünk már a csapat mellett. Utána meg csodálkozol hogy miért köpködnek meg tirpákoznak téged. Vegyél már példát a diósgyőri szurkolókról. A legnagyobb szarban is a csapat mellet…[Olvass tovább]

 • Forza Szpari hozzászólt egy új tevékenységhez 3 hét, 3 nap óta

  Nálad az például elképzelhetetlen hogy több hónapon keresztül felépítesz valamit majd jön egy állat aki mindent lerombol és elszakad a cérna? Révész is emberből van. Teljesen igaza volt.

  • Miről beszélsz? A védelmet kielemezve csoda, hogy nem kaptunk többet. Nem tudom mi a f@szt tanítanak a bozsikba ennyi év alatt. Az a saját nevelés oldala egy átjáróhaz volt, helyezkedni nem tud…. Nyilván fiatal egy két gól elofordul, de itt nem az történt.

   • Rendben szar volt a védelem, de ha 6:5 a végeredmény akkor most tapsolna mindenki , hogy láttunk egy kúrva jó meccset!! De ahhoz egy igazságosan, tisztességesen vezető bíró kellett volna .

 • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 3 hét, 3 nap óta

  Nem érted Easternboy. Pont ez a baja Révésznek. Itt ősszel felépített egy egész jó csapatot erre jön egy bíró és mindent romba dönt. Teljesen igaza van Révésznek. Nem sok ilyen tökös tulajdonos van Magyarországon. Büszkék lehetünk rá.

  • Neki nem így kell tökösnek lenni!

   • Nálad az például elképzelhetetlen hogy több hónapon keresztül felépítesz valamit majd jön egy állat aki mindent lerombol és elszakad a cérna? Révész is emberből van. Teljesen igaza volt.

    • Miről beszélsz? A védelmet kielemezve csoda, hogy nem kaptunk többet. Nem tudom mi a f@szt tanítanak a bozsikba ennyi év alatt. Az a saját nevelés oldala egy átjáróhaz volt, helyezkedni nem tud…. Nyilván fiatal egy két gól elofordul, de itt nem az történt.

     • Rendben szar volt a védelem, de ha 6:5 a végeredmény akkor most tapsolna mindenki , hogy láttunk egy kúrva jó meccset!! De ahhoz egy igazságosan, tisztességesen vezető bíró kellett volna .

  • Amirôl most ìrsz az még viccnek is rosszat Forza.

 • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 3 hét, 3 nap óta

  Subicz János! Ha kint voltál a meccsen akkor láthattad hogy a sorozatos bírói hibák miatt jöttek az ellenfél góljai így vagy úgy és emiatt összezuhantunk. A Soroksár tegnap semmivel sem volt jobb mint mi. A végeredmény nem érdekel. Büszke vagyok a csapatra.

  • Kicsit felpezsdült az élet itt a fórumon legalább. Kint voltam a meccsen, őszi idényt kb offoltam, ez volt az első idén, gondoltam megnézem őket. Hát, nem hozták meg a kedvem, a bíró miatt sem, a játék miatt meg pláne. Ok, hogy a bíró egy sötétséggel él a fejében de a pályán mutatott védekezési hibák úristen… Ezt simán hozni kellett volna a f…[Olvass tovább]

 • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 3 hét, 3 nap óta

  Easternboy ha nem voltál kint akkor hogy formálhatsz véleményt? Az 5. góljuk szabálytalan volt. A 11-es nem volt tizenegyes. Nem állítottak ki egy játékosukat. Több sárgalap elmaradt. Mi nem kaptunk meg egy tizenegyest. Soroljam? Fadgyas tegnap jól védett, egyetlen egy hibája sem volt. Magabiztos volt. A gólokról nem tehet. Még egyszer mondom ez…[Olvass tovább]

  • Ebből a kameraállásból inkább 11-es volt Kártik esete, mint nem, így korábbi véleményemet felülbírálom. Viszont ilyen téves ítéletek mindig voltak, és lesznek is, ameddig nem lesz videoszoba. Ugyan ez igaz az 5. gól előtti leshelyzetre. Ez a védelem viszont enyhén fogalmazva, nem volt a helyzet magaslatán. Én inkább itt keresném a vereség okát…[Olvass tovább]

  • Mindegyik góljuk szabályos volt,és a tizit is meg lehetett adni,de nem ez a fontos,legyen úgy ahogy te gondolod. Van két fontosabb dolog ennél:
   1., Ennyi gólt nem szabad kapni hazai pályán! A bíró elengedhet egy lest, attól még nem kell,hogy gólt is kapjunk….. elvehet tőlünk akár 5 tizenegyest is,de hogy nem elég 3 lőtt gól itthon egy pontra s…[Olvass tovább]

 • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 3 hét, 4 nap óta

  A bíró miatt értékelhetetlen meccs volt. Kiállítást, tizenegyest nem kaptunk meg. Én büszke vagyok a srácokra. És látszik hogy nem egy olyan színtelen-szagtalan csapatunk van mint mondjuk a fradi akiknek a mez semmit nem jelent. Révész és Hornyák egy jobb horoggal majdnem kiütötte a bírót.

  • Elhiszem amit leírtál, de az 5 gólból mennyit rúgott a bíró?

   • Kint voltál a meccsen ? Ott kellene szúrkolni !!!

    • Nem volt vissza repülő. Viszont továbbra sem válaszoltál, hogy az 5 kapott gólból a csaló bíró hányat lőtt. Ez olyan sok gól, hogy az ellenfél edzője is csak négyig tudta számolni a honlapon olvasható nyilatkozata szerint.

     • Igen egyszerű vagy ,és még csak sajnálni sem tudlak , ellendrukker … ,ezért kár volt regisztrálnod ide 🙂

   • Nem aza lényag, h mennyit rúgott a bíró, hanem az, h kritikus hibákat vétett. Pl a Kátrik ellen meg nem ítélt büntető, vagy amikor Hornyák lerázta a védőjét és megindúlt volna egyedül ( ez pont előttem volt , így tisztán láttam, h Hornyákot rántotta vissza a védő ) és szabi kifelé.., Meg a 46. percben megadott kamu 11-es. Na ezeket akár rúghat…[Olvass tovább]

    • Pont ezekért a dolgokért kezdtem úgy az előző hozzászólásomat , hogy ” Na akkor, most csak olyan kritizáljon aki kint volt a meccsen, s látta hogy mi történt.” . Mert aki kint volt az pontosan úgy látja ahogy te is , és nem tenne fel idióta kérdéseket , mert nem kell ahhoz a bírónak gólt rúgni hogy megnyeressen egy csapattal egy meccset .

     • Jó itélet. Ez nem volt 11-es!

      • Kosárlabdában szabálytalanság. Fociban… Tessenek több angol focit nézni. Én értem, hogy a 16-oson belül a szurkoló érzékenyebb mindenre, de ez mezőnyben simán továbbintés a spori részéről sárga lap nélkül. Öt kapott gól nagyon sok, erre kell megtalálni a magyarázatot, és a megoldást, ezt a “bírós” dolgot el kell engedni, mert nem visz sehova…[Olvass tovább]

      • Ha nem volt 11-es, akkor mi volt? Mert ha test test elleni helyzet volt, akkor mit fújt a bíró? Te meg Subicz okos maradtál volna, ha hallgattál volna, de minthogy nemhallgattál, buta maradtál….. Nézek angol focit, lehet hogy tovább engedik, de a védőnek biztos nem adnak szabadrúgást! De minthogy itt adott, ezzel megszüntette a veszélyt azel…[Olvass tovább]

      • Ott voltál a meccsen ?? Szerintem nem !! Melyik része volt szabályos ? Ha arra gondolsz hogy testtel lökött , akkor téves a gondolat ugyanis hátulról se kézzel se testtel nem szabályos , és még csak nem is labdára irányult első szándékból . Ja és teljesen jogos Realista kérdése, mi az apja faszát fújt le ha szabályos szerelés volt , erre ad…[Olvass tovább]

   • Ha a 11-est meg a les gólt levesszük már az X meg van!

    • Révész meg Hornyák kapnak vagy 3 meccses eltiltást, ki fog gólt rúgni?

     • Révész eddig sem rugdosta a gólokat…. 🙂 Hornyák már érzékenyebb veszteség elől. Majd rúgja más. Mondjuk a tehetséges Tangel így remélhetőleg bekerül a keretbe.

 • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 1 hónap óta

  https://nb1.hu/otp-bank-liga/folytatodik-a-vilag-legfontosabb-bajnoksaga—elozetes Nem jól fogalmaznak. A legfontosabb 1 hét múlva kezdődik 😉 Hajrá Szpari! Jóban, rosszban veletek. Egy életen át.

 • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 1 hónap óta

  És akkor mi van ha a Legia B csapata játszott? Nálunk meg több mint 10 saját nevelés. És ez a lényeg. Valami elkezdődött. Pozitívan. Ne fikázzunk!

  • Nem fikáztam őket, mert a Legia B is vagy négyszer többet ér mint a Szpari teljes kerete….

 • Forza Szpari hozzászólt egy új tevékenységhez 1 hónap, 1 hét óta

  Neked is szép napot! 🙂

  • Én meg emlékszem Fadgyasra….a legcsodálatosabb trópusi lepke sem tud olyat mint amit ez a gyerek újra és újra művelt.

 • Tovább