Tevékenység

 • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 3 hónap, 4 hét óta

  Tény hogy a Matyi gyerek óriásiakat hibázott. Én ezt viszont betudom a lámpaláznak. Láttam már többször játszani. Nem jellemző rá hogy ilyeneket hibázzon. De azért mert egy meccsen hibázott nem kell rögtön kerékbekötni. Te is ilyen vagy a saját gyerekeddel? Ha egyszer hibázott akkor elkönyveled rossz gyereknek? Igen is mellé kell állni, támogatni, biztatni hogy érezze azt hogy itt szeretik mint saját kölyköt és neki Nyíregyházán kell maradnia…. Mert még 1-2 kurva anyázást kap ez a 18 éves kölyök aztán csodálkozunk hogy mondjuk kiköt Debrecenben vagy Kispesten…

  • Az persze, viszi a Real Madrid. Majd nyáron kölcsönadják Tállyára vagy Bátorba. Látszik a nagyobb nb1es klubok se tudnak kinevelni egy komoly fiatalt. Na majd mi most, ugyan már…

   • Nb1-es klub minek neveljen ki fiatalt, ha közpénzből vehet román válogatottat!

    https://rangado.24.hu/magyar_foci/2020/02/03/ujabb-roman-valogatott-jatekost-igazolt-a-kisvarda/

    Ezért marad le a magyar foci a horvát vagy a szerb focitól, mert ott beteszik a fiatalt, és ha hibázik, majd legközelebb nem fog, szépen felépítik majd 20 évesen eladják külföldre.

    De vannak buta magyar szurkolók, akiknek megfelelel a jelenlegi helyzet …….

    • Igen csak a szerb, horvát gyerek meghal a pályán. Úgy mennek fel előtte mint akik vért ittak. Volt egy cikk a múltkor a topolyai utanpotlásrol, ahol elmondta az edző, hogy a szerb gyerekek semmivel nem technikasabbak, csak odateszik magukat nem féltik a lábukat. Teljesen más a mentalitásuk.

     • Minek haljon meg a pályán, ha a 34 éves románt játszatják? Abban a cikkben az is benne volt, hogy nekik nincs annyi pénzük – nem égethetik mázsaszámra a közpénzt – hogy olyan fizetéseket adjanak, mint itt, ők nem vesznek játékost, hanem nevelnek és eladnak! Meg kell vonni a közpénzt, mert a várda biztos nem a jegybevételből veszi a játékosokat – ahogy az alcsút vagy a mezőkövesd sem – és Bárány nem tulajdonosa, hanem csak a névszponzora a vàrdànak, vagyis nem hiszem hogy 100-150 milliónál többet adna évente….!

      • Demagóg amit írsz. Míg nem égették a pénzt akkor se sikerült normális srácokat kinevelni… A másik mikor palyakezdő voltam a munkahelyemen nagyon sokat szenvedtem szar pénzért. De tudtam hogy megfog térülni a sok befektetést munka és tovabbléphetek magasabb pozicioert más munkahelyen. Sőt az a főnököm úgy beszélt velem mint Veber Gyuri a fiúkkal. Na akkor most mondj valamit.

      • Mit mondjak? Hogy hülyeséget beszélsz? Mi a demagóg? Hogy a várda közpénzt égett? Néz uána a tulajdonosi szerkezetének! Egy várdai egyesület a tulajdonosa a várdának, annak az elnöke meg az alpolgármester! A Szpari tulajdonosa pedig egy Révész egyszemélyi tulajdonában lévő részvénytársaság!

       Egyrészt nem hajt – különösen nem az nb1-ben – mert inkább játszatnak helyette egy külföldit! Másrészt nem hajt, mert így is megkapja a nettó 500-800 ezret. Egyszer olvastam, hogy abban a dán csapatban amelyik kiverte a fradit a kupából, átlagosan fele annyit sem kerestek a játékosok, mint a fradiban! Annyi közpénz megy a magyar fociba, higy egyszerűen nem mennek külföldre a magyar játékosok, mert itthon fele annyi munkával is keresnek annyit, mint külföldön. Egy szerb vagy horvát azért is hajt, hogy jól keressen a hazai fizetéshez viszonyítva! El kell zárni a közpénz csapot, és ripsz-ropsz megtisztúl a magyar foci, eltünnek a futballkurvák, a megélhetési edzők, a mezőkövesd, a várda az alcsút! A fizetések csökkenni fognak, mert megszünik az ingyenpénz!