Tevékenység

  • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 2 hét, 2 nap óta

    Azért Feczkó is saras lehet. Tudja hogy van 4-5 játékosa akik bármire vehetők (pláne egy debrecen ellen) és azért még is játszatja őket. Nem kicsit gyanús. Fejétől bűzlik a hal?

    • Feczkó csak túl van hájpolva… Amikor az edző így rúg ki játékosokat, saját hozzánemértését próbálja palástolni…. A 82. percben 4-1-re vezet a Paks…. Most a paksi múltú játékosokat fogja kirúgni? Már ha van olyan….

    • Szerintem csak arról van szó,hogy Leisztinger és a focikormány ennyit tervezett a DVTK-val…Ami végülis helyén való,hiszen ez a klub évekig a kiesés elkerüléséért harcolt, sokszor utolsó fordulós bennmaradással. Azért az nem realitás,hogy mindjárt dobogón is végezzenek vagy Európa Liga indulás legyen. Erre még nincsenek készen. Innentől nuku motiváció,és ez már meccsek óta így van: ki nem eshetnek, a dobogós mlsz -tálhoz már nem férhetnek hozzá,így a mai tetkóhuszár játékosok minek is strapálják magukat? Lehet nagyokat mondani ,meg kirugdalni Brkovicsékat,de lényegében ennyi az egész,nem kell túlgondolni.