Tevékenység

 • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 3 hónap óta

  Ne akarjátok csak a fiatalokat kiemelni negatív értelemben. Szar az edző, szarok a rutinosok játékosok is. Aki látta a meccset az most szembesült azzal, hogy már egy Ajka is fényévekre van tőlünk. Értem én hogy nem akarunk feljutni de ilyen lélektelenül, elképzelés nélkül játszani szégyen. És ezt nem lehet csak az edzőre kenni.

  • Persze, hogy a mostani állapotokért nem lehet csakis a fiatalokat hibáztatni. Sőt!
   Sokkal inkább lehet az akadémiai képzést elmarasztalni, mert – valljuk be – a felnőtt keretbe most, valamint az 1-2 éven belül felvitt fiatalok szintje a legjobb indulattal is Nb3-nak felel meg.
   Egyre inkább hajlok arra a véleményre, hogy itt legkevésbé a 2 “öreg” a ludas a leszálló ágban lévő szereplésért (inkább tartozik a csoda kategóriába a csapat eddigi teljesítménye), mert abból a bizonyosból ők sem képesek várat építeni.
   Akkor meg ki lehet az, akinek köszönhető ez a céltalanság, ez a nihil?
   Persze, ez csak költői kérdés volt, mert a választ mindnyájan tudjuk!
   Ez a totál gyenge játékoskeret egyértelmű, hogy a tulajnak köszönhető!

   • És a tulajdonos miért égessen pénzkötegeket jobb játékosokért?

    Ez is költői kérdés volt…..

    • Válaszolok: Azért,hogy jobb eredményeket érjen el a csapat! Persze ehhez kell az is,hogy a tulaj akarja a jobb eredményeket. Nálunk ez nem adott…

  • Nem akartam hozzászólni, de mégis úgy vagyok vele, leírom ami bennem van!
   Ez a csapat nem csapat, ez nem a Nyíregyháza Spartacus!! Ez fényévekre van tőle! Belenéztem a stream közvetítésbe , de egyszerűen ez nézhetetlen ami volt! 3-4x rácsatlakoztam , de egyszerüen hihetetlen milyen alacsony szinvonal volt ott! Nem is tudom Gálhidi mit nézett ,meg mit beszél, hogy már 5 meccse össze állt a csapat,és a covid szétverte! Ez a csapat soha nem volt összeállva, a sok 1-0ával, mint anno szerezte a pontokat! Egy élvezhetetlen szar játékkal, mint amivel bajnokságot nyert! Nekem ez nem tetszik, sőtt mikor megnyertük az nb2 -t vele akkor sem tetszett. Kelllene télen egy normális vezető, egy normális edző, és még simán fel lehetne jutni amilyen keresztbeverések vannak!