Tevékenység

 • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 3 hét, 4 nap óta

  Kékvér! Minket szurkolókat a csapat teljesítménye érdekel és nem az hogy az edzőnek vagy Sándoréknak melyik játékosunk van a bögyében és melyik nem. Egyébként az eredmények őket igazolják. Nem is emlékszem hogy hurka földön mikor szereztünk utoljára pontot. Nagyon boldog vagyok és büszke a játékosokra.

  • Hajrá aljasság!
   Nem számít, ha a játékosokat alattomosan megcsapolják, meg az sem, hogy ezzel jól átverik a tulajt is!

  • Végre újra alakul egy CSAPAT, szinte a semmiből (nagyrészt sehol nem sztárolt NB3-as játékosokból), a Loki nem tudta a korábbi évekhez hasonlóan lealázni a csapatunkat, sőt még a döntetlennel a trónjáról is letaszítottuk őket, ezek után a “szurkolók” egy része elégedetlenkedik, vagy letudja egy x-el. A Csapat és Sándor Istvánék védelmében egyedül a tavaszi eredmények és a tabella szól.

  • Igen ha a jelenlegi helyzetet nezzuk valoban nincs ok panaszra. Csak mint ahogy mar irtam akkor ne legyen kerdes a feljutas. Ilyen csaloknak sosem lesz erdeke a csapat hosszutavu epitese. Nekik csak az az erdekuk,hogy a sajat zsebuket tomjek. Nem fog idejonni egy valamire valo jatekos sem mert a Magyarorszagon mindenki tudja hogyan mukodik a Szpari. Az okosabbak nem is jonnek ide. Teljesen ertheto.

  • Hol kezdődik a megtisztulás….?