Tevékenység

 • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 4 hónap óta

  Szégyen gyalázat a magyar válogatott játéka az EB-n. El lehet gondolkodni hogy Portugália hasonló lélekszámú ország mint mi és hol tartanak (Belgiumot már nem is említem…) pedig ott nem ömlik annyi pénz a fociba mint itthon. Valamit nagyon másképp csinálnak. Jobb lenne ha ki se állnának a franciák ellen mert félő hogy csúnya lesz a végkimenetel. Vannak szép stadionjaink és ennyiben ki is merült a minőségi foci.

  • Teljesen egyetértek veled! Én még kellemetlenül éreztem magam a csoportos meccsnézés után,mert eltért a véleményem a sok ajnározástól. Egyrészt, szerintem az a csapat amelyik 10 perc alatt kap 3 gólt, annak nincs tartása! Egy meccs 90 percig tart – ez az alap!Már korábban a lengyelek ellen is sikerült 1 perc alatt két gólt kapni…Ez nem tréfa! Másfelől, 67 ezer néző előtt, hazai pályán ennyire feladnia támadást és ennyire bekkelni rég láttam csapatot….Ez eleve elhibázott taktika volt,mivel nem lehet ezt így kibírni….Basszus,inkább menjünk nekik és kapjunk ki 6-2-re de ez így elég gyengécske volt. Különben meg nem túl sportszerű,hogy Rossi és csapata eleve arra gyúrt,hogy valahogy kibekkeljük CR7-ék ellen egy 0-0-al ,és az mekkora lesz…Semmire nem jutottunk volna vele….a továbbjutáshoz minimum 4 pont kell. Engem nem érdekel,hogy Portugália volt az ellenfél ,meg majd Franciaország,meg Németország! Akkor már ki lehet kapni?? Ez gyávaság! Elhiszem,hogy ezek jobb csaptok és nem mi vagyunk a favoritok,de hogy akarjuk az ilyen meccseket megnyerni? 30 éve ugyanígy…és nem látok rá esélyt,hogy valaha is ilyen taktikával ez sikerül. Az igazság az,hogy nincs támadó játékunk mert nincs igazi csatárunk sem! Rossi ragaszkodik Ádikához,aki most nem is csatárt játszott! És nem volt helyette más sem aki veszélyt jelentett volna. Amúgy meg kell nézni, mely válogatottak uralják a mai világfutballt: olyanok, akik tele vannak csokikkal. Más az izomzatuk és sokkal gyorsabbak,erősebbek: Portugália,Franciaország,Hollandia,Belgium..stb. Ők kiemelkednek. Mi meg az egy szem négusunkat a padon ültetjük,pedig igenis helye volna a kezdőben! Talán Kleinhesler vagy Kalmár jobb? Ugyan már! Sajnos elég egyértelmű a jövő: A magyar válogatott tudása megáll Lengyelország,Szerbia,Oroszország vagy Írország szintjén. Innen nincs tovább,mert ilyen támadójátékkal és ilyen tipusú csatárokkal akikhez Rossi ragaszkodik nem lehet előrébb lépni, Az kizárólag nagy verés lesz…

   • Hiányoztak az előre-játékot szervező, kreatív játékosok, akik a befejezésre is oda tudnak érni, és akár távolról is tudnak egy-egy jó lövést megereszteni az ellenfél kapujára (Szoboszlai, Kalmár).
    Ezek hiányában nem tudjuk az ellenfél térfelén tartani a labdát, hanem min. 80%-ban jönnek ránk, ezért védekezünk szinte egész meccsen, reménykedve néhány kontrában.
    A mai magyar játékosállomány ennyire képes, erre most csakis ezt a taktikát lehet alkalmazni.
    Abból a bizonyosból Rossi sem képes várat építeni!
    Ugyanakkor úgy gondolom, hogy ismerve a sok tízéves focimúltunkat, az is kész csoda, hogy most 2 Eb-re is kijutottunk (valahogy).
    Egyébként meg a franciák, a németek és a portugálok bármelyik válogatottat a 4. helyre nyomnák le a csoportban, nem csak minket! Ez a realitás!

    • Értem én,de a franciák ellen sem volt Szoboszlai és Kalmár sem. Sőt, Szalay sem. Mégis ment. Bátran kell játszani! Pont egy védő mutatta meg: ha Fiola úgy gondolkodik ahogy leírtad ,akkor sose megy előre…

  • Ömlik az a pénz ott is, de ott az egészet a focira költik, nem úgy, mint nálunk, ahol kb. az 50%-a eltűnik egyéb csatornákon úgy, hogy annak semmi köze nincs a focihoz.