Tevékenység

 • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 4 hónap óta

  Spiller!
  Amennyiben a németek ellen is bravúros eredmény születik akkor ígérem hogy bocsánatot kérek és ígérem hogy a válogatottat soha semmilyen negatív jelzővel nem illetem. Viszont a franciák ellen látott macska-egér harc nem sok jóval kecsegtet. Csak a franciákon múlott hogy nem tömtek ki minket. Nem a védelmünk brillírozott hanem a franciák hagyták ki a kihagyhatatlant is. 650 passz francia oldalon, 330 a miénken. Ezzel a bunkerfocival 3-4 évente el lehet érni egy ilyen eredményt de ezzel még nem fejlődünk sehová.

  • Én is bocsánatot kérek tőletek. Csak kicsit felbasztátok az agyamat. Mert hirtelen túl nagy lett az elvárás tőletek a magyar csapat felé. A második ebn vagyunk kinn egymás utan. Ez már hatalmas siker. Ne felejtsétek el mi volt 10 évvel ezelőtt. Én emlékszem milyen gyenge csapatunk volt. Most jobbak minden téren. És azt se felejtsük el, hogy Portugália, Franciaország eb és vb győztes. Nem is tudom mit vártok a magyar csapattól ellenük? Ennyit tudunk. Már az is nagy szó hogy pariban vagyunk közepes csapatok ellen. Régen, barki megtudott verni bennünket.

   • Ismerve a magyar labdarúgás hétköznapjait, szerintem senkinek sem lehetnek különösebb elvárásai. Hamar ki fog derülni egyébként is, hogy az a váratlan döntetlen a franciák ellen hazai nézők előtt szerencsés volt, vagy több is van a történetben. Természetesen mindenki a mondat utolsó részében bízik, de akkor sem fognak fejek hullani, ha esetleg szembe jön a valóság.

   • Flreértettél Spiller!
    Nekem nem volt semmilyen extra elvárásom a válogatott felé.Csupán jeleztem,hogy rendkívül bátortalanul, passzívan játszottunk, és most is állítom,ha a németek ellen is így lesz ,akkor nagy zakót kapunk. Amit a franciák ellen nyújtottunk, na az kell, az igen! Mivel tudunk úgy is játszani, ez is azt bizonyítja,hogy taktikai hiba volt a portugálok elleni..

  • Én már most előre bocsánatot kérek mindenkitől,mert ki fogunk kapni. 🙂