Tevékenység

  • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 1 hónap óta

    Spiller! Már akkor is azt mondtam hogy Csányi halálát kívánni durva dolog. És az a dühítő hogy akik akkor tüntettek és készítették a molinót a nagy részük már nem is jár évek óta meccsre… Nekem meg a Szpari az életem és az ilyenek miatt szívok. Mert azt biztos forrásból mondhatom hogy Csányi ezt nem felejtette el. És attól hogy lesz stadion még nem kapjuk meg a jogot az nb1-re. A következő legalább 10 évre tervezhetsz nyugodtan az nb2-re.

    • Nem gondolhatod komolyan,hogy egy molinó miatt ami 6 éve volt nincs nb1. Azért nem járnak meccsre és azért csökkent a nézőszám is drasztikusan mert 6-7 éve nincs szakmai munka, koncepció egy tulaj akit igazán érdekel és ért a focihoz. Szerintem is először csapat kellene nem pedig stadion, bár ez Magyarországon nem meglepő. Amúgy értem a keserűségedet, és tiszelem a Szpari iránti szenvedélyedet, de nb1 nem a szaros Csányin múlik.

      • Azzal egyetértek,hogy nehogy már pár idióta barom miatt egy klub bűnhődjön évtizedeken át. Ilyen alapon csányi sem lehetne mlsz elnök,mert mondjuk valamikor valaki a szülőfalujában szídta a fideszt….vagy orbán halálát kívánta volna:ezek komolytalan dolgok. De az is igaz,hogy stadion márpedig kell! A hátsó füvesen nem lehet semmilyen csapatot összerakni, és az UEFA sem nézné jó szemmel,ha 50 éves ráncfelvarrott stadionokban játszanának a klubjaink. Ezek törvényszerű dolgok.

    • Tojik Csányi a Szparira.