Tevékenység

  • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 1 hónap, 2 hét óta

    És azért is Feczkó lesz a hibás hogy télen nem lesz megint erősítés? Tavasszal lehet nézni ezt a szart tovább csak esetleg egy másik edzővel.

    • Amikor Lengyelt tették meg kétszer “tűzoltónak” javult a teljesítmény, pedig akkor sem voltak nagy igazolások. De ő elkezdte berakni a fiatalokat… Ha jól emlékszem, nála állandósult Ötvös helyzete is….. De meg vonták tőle a bizalmat, jött Pista bá, helyi fiatalok meg mentek…. Meg az olyan fiatalok is akiket nem ő hozott…. Mint pl Pejovic…. Akinek a góljával győzött a Szeged…. És még csak 23 éves…. És elküldték innen….

    • Ez egy fostalicska keret, ez nem kérdés. Mindig egyszerűbb edzőt váltani, mint játékosokat. Persze vannak érthetetlen dolgok ebben a történetben is, mint például a kapus poszt. Gyakorlatilag a nappali heverőjéről egyik napról a másikra betettek a kapuba valakit, miközben a legkisebb problémája a csapatnak a kapuban volt. Most már sikerült ott is gondot csinálni…. Lassan eljutnak arra a szintre, hogy a lebontott stadion helyén emlékparkot csináljanak, a maradványt meg kivigyék Örökösföldre a kukoricásba. Így kell látszólagos pomádéval a város labdarúgását “megújítani”. 🙁

    • Milyen érdekes,hogy a tulajdonosunk hónapok óta meg sem szólal csak akkor kampányol és sajnáltatta magát mikor hivatalossá vált a stadion épitese, lásd a hosszabb interjúban. Nem tesz ő már bele ebbe szinte semmit főleg hogy az állam épitkezik. Remélem mire kész lesz eltakarodik végre mert a jelenlegi helyzetér igenis ő a felelős és az elmúlt 7 évért. Hajrá Szpari, kitartás az ultráinknak!