Tevékenység

 • Forza Szpari közzétett egy állapot frissítést 2 hónap, 2 hét óta

  Úgy látom a tegnapi nap folyamán Kósa Árpád is regisztrált az oldalra…

  Tisztelt Kósa Árpád!

  Szeretnénk tájékoztatást kapni, hogy mi várható a következő szezonban? Hogyan látják? Jó-e ez az út amin a klub halad? Nem érzi-e úgy Révész, hogy ez szégyen-gyalázat ami ezzel a nagy múltú klubbal történik évek óta? Ha pedig úgy érzi, akkor min fognak változtatni? Az ultrákkal nem gondolják-e úgy, hogy minél hamarabb meg kellene egyezni? Stadionépítés ügyében van-e bármi fejlemény? Van-e rá keret ebben a helyzetben, hogy felépüljön?

  • Egyéb sem hiányzik, mint sem egy ide írogató ügyvezető. Komoly vezetőnek ez eszébe sem jutna. Remélem ő sem süllyed arra szintre, hogy a virtuális világot összetévessze a valósággal. Írhat bárki bármit az interneten, a megítélése úgy is a valóságban nyújtott produktum alapján történik. Ha Révésznek esze van, akkor ezt az elején világossá teszi. Egyéb sem hiányzik, mintsem egy záróforduló utáni eredmény esetén elszabaduljanak az indulatok… Mert, hogy lesznek hasonló meccsek a következő szezonban is, az borítékolható.

   • Szerintem semmi baj ha itt van. Ha képesek vagyunk emberi módon kommunikálni akkor a legjobb, ha közvetlenül van kontakt a szurkoló es a klub között. Én jó ötletnek tartom.

  • Kedves Mindenki!
   Ez így nagyon gyenge!Kérem igazoljanak egy komoly szakmai igazgatót,aki tud tárgyalni játékosokkal,tulajdonossal,önkormányzattal,pályarendezőkkel stb.Javaslaton Révész Attila,vagyRudolf Gergely