Tevékenység

 • Gerrard közzétett egy állapot frissítést 2 év óta

  Urak! Aggodalomra semmi ok … Szakmai döntések sorozata megkérdőjelezhetetlen ! Az előző szakmai stáb 34 mérkőzésen szenvedett 4 vereséget. A váltás után 4 meccsből 3 vereség. Erről az idényről ne is beszéljünk. A felelősöket már megtalálták , elküldték. A becsülettel dolgozó szertáros és a 11 évet minden körülményeket vállaló masszőr köszönet nélkül lett elküldve. Biztos ők voltak a felelősök …

  • Hát én már nem is tudom…. Vakok bénák gyülekezete. Révész bazdmeg! Cucu takarodj anyádba. Teljesen tönkre teszitek a Clubbot.

  • Pita replied 2 év óta

   Kellett a hely a haveroknak!

  • Ha ezek után nem küldik el Bozsikot én teljes mértékben el fogom hinni, hogy Révész már nagy ívben leszarja a csapatot!!

  • Bozsik együtt akar kilábalni a játékosokkal ebből a helyzetből!

   Pedig neki csak egy rúgás jár, jól irányzott és jó nagy, hogy minél messzebb érjen földet Nyíregyházától!

  • Százmilliárdok mentek egy ellentmondásos rendszerbe, amely lehetőséget adott falusi csapatoknak a túlélésére, gyerekeknek a játékhoz való hozzáférésre, miközben kódolta a korrupciót, tagadta a teljesítményt, így szükségszerűen ártott a magyar sport versenyképességének.
   A magyar sport jól láthatóan nem tudott mit kezdeni azzal, hogy töménytelen mennyiségű pénz szakadt a nyakába. Ez az elején akár még bele is fért volna, a helyzet azonban nem változott, cserébe azt látjuk, hogy ilyen-olyan módon egyre több közpénzt csatornáznak át a profi csapatokba. Ebben a torz rendszerben a klubok nincsenek rákényszerítve arra, hogy támogatókat keressenek, vagy hogy szórakoztassák, magukhoz láncolják a nézőket, miközben évi több százmilliós költségvetésből gazdálkodnak.
   Itt van a kutya elásva.
   https://24.hu/sport/2018/09/16/vasas-jegkorong-szuper-levente/

  • Csodák nincsenek. A stábnak is ez az első éve a felnőttek között….Na majd talán az NB III -ban sikerül egy jó masszív középcsapatot összehozni!

  • pirlo replied 2 év óta

   Csak addig az összes nyíregyházi stábtagot kirúgják a csapattól!Szégyen,hogy hallgat mindenki arról,hogy a két legrégebbi alkalmazottat a szertárost 20 év után és a masszőrt 12 év után úgy küldik el,hogy meg sem említik a honlapon!Ezek az emberek nem loptak,nem csaltak csak tisztességesen dolgoztak!Szégyen a Szparira nézve ez az eljárás…..

  • Pita replied 2 év óta

   Pontosan ezért lóghattak ki a sorból!