Tevékenység

 • Gerrard közzétett egy állapot frissítést 2 év, 1 hónap óta

  Egy megjegyzés és egy kérdés:
  Végig csinál 3 játékos ég nem rövid nyári felkészülést le játszanak vagy 6 meccset és kiderül az utolsó nap , hogy alkalmatlanok?
  Mondjatok, írjatok sokan, hogy rossz tanácsokat adnak a tulajnak a tanácsadók. Tudhatjuk, hogy kik is adják ezeket a rossz tanácsokat ?

  • Ez is egyértelműen jelzi a hozzá NEM értést illetve a rossz felkészülést. Bár ennek ellenére ebben a harmat gyenge Nb2-ben még így is bármi megtörténhet. Még az is, hogy ma nyerünk….

  • Én úgy hallottam, hogy valami balhé volt a játékosok között, ami kicsit eldurvult. Azért lettek elküldve, nem az eredmény miatt… de lehet csak pletyka

  • Szerintem egyértelmű, hogy az éppen aktuális új edző (a pereputtyával, akiket magával cipel, akikkel érdekközösséget alkot, akikkel össze van ragadva), természetesen szoros összefonódással a játékosmenedzserekkel.
   Előadja az edző úr, hogy gyenge a keret, ez az akadálya az eredmémyes szereplésnek, a – hozzá nem értő – tulaj benyalja, és már indulhat is a lenyúlási akció!
   Mindenki anyagilag érdekelt a játékoscserékben, mindenkinek megvan belőle a kis haszna, csupán a tulaj szív.

  • Meg az elküldött játékosomnak sem eshet jól, de az senkit sem érdekel azok közül, akik csippentenek minimum 1-3 millát egy cserén.