Tevékenység

 • Guru közzétett egy állapot frissítést 3 hónap, 1 hét óta

  Kártik, 8 méterről szemben a kapussal a kapusba rúgja. Bakker, ő is hogy leeresztett nálunk… 🙁

  • Ő az akit száműztek a második csapatba. Most mivel sok a koronás visszahivtak és várják tőle hogy aktív legyen. Nos!….
   Jelezte el akar menni ingyen. Hát ezt nem támogatták…..
   DE MA TEGYE ODA MAGÁT

   • Azért gondolom, hogy a második csapatban is megkapta az alapfizetését. Amúgy pedig játsszon úgy, hogy ha szerződésen belül el akar menni, akkor fizessen érte az a csapat, amelyik szerződtetni akarja, ha meg lejár a szerződése, akkor el tus menni. Lehet, hogy naív vagyok, de én ezt nem értem. Az érem másik oldala viszont, hogy fénykorában (nem mintha most olyan idős lenne), szerintem játszott olyan hatékonyan, és eredményesen, mint Ötvös most. Egy-két éve még ő volt a csapatunk MVP-je, ha jól emlékszem. Nem értem, hogy miért kellett száműzni?

    • “Amúgy pedig játsszon úgy, hogy ha szerződésen belül el akar menni, akkor fizessen érte az a csapat, amelyik szerződtetni akarja,”

     Úgy nehéz teljesítményt mutatni, ha nem játszatják…. Kovácsréti játszik, és ha jól játszik, akkor a következő héten meg várdán játszik. De hát ilyen az ha egy csapat fiókcsapat….

     • Le is cserélték Kártikot, elsőként… Mellesleg a 10-es mez Dél-Amerikában pl. kötelez ! 10-esben a leggólerősebb játékos szokott játszani.

   • Érdekes mindig van egy vagy két olyan ember aki nem tud beállni a sorba. A másik 23 ember tud alkalmazkodni… Akkor erre adjál már magyarázatot?. Kibaszottul unalmas hogy minden évben előjön ez a játékos uralom faszság.
    Igen képzeld el elvárás lenne, ha álmában felkeltik akkor 9 méterről ne rugja már pofán az ellenfél kapusát…
    Talán ingyen dolgozik??????