Tevékenység

 • avatar közzétett egy állapot frissítést 3 hónap, 4 hét óta

  Ott voltam a Siófoki meccsen, láttam egy nagyon jó első félidőt, ha Hornyák formában lett volna 4-5 gólos előnnyel fordulunk, viszont a második félidőben már mintha nem ugyan az a csapat jött volna ki, szerencsével győztünk, mert levegőben lógot az egyenlítés, lehet szidni Gálhidit de itt a csapat a hibás, az öreg hiába kiabálta végig a félidőt, nem azt csinálták, középpályásokat is szidta végig, hogy minek mennek annyira hátra, előre játszanak, de mindenki csak hátra pasz, őrjöngöt az öreg állandóan kiabálta ne legyenek már annyira beszarva hiszen vezetünk, meg ember előny is van, pedig ha egy csapat tud egyfélidőt kitünően játszani akkor miért tojnak be a 2 félidőben, ügyben ez volt Budaörs ellen is, és nagyon kéne a Bajzát típusú csatár akkor már eldőlt volna a mécs 1 félidő alatt, mert sajnos Hornyák nagyon gyenge volt 4 zicert is szinte haza adta a kapusnak

  • Igen ezt már én is akartam kérdezni.
   Mi a fasz történt Hornyákkal??? Ez az ember mint ha teljesen elfelejtett volna focizni.
   Teljesen értetlenül állok a leépülése előtt..

   • Ne bántsátok. Az utóbbi hetekben nincs formában. De őt ismerve lehet hogy pont a Szolnok ellen lő 2-3 gólt.

    • Benne mindig benne van a gól. Holnap majd megmutatja. Remélem Györgyi is meg Kalocsai is kezdő lesz. Nekem Gyurján játéka ami nagyon gyenge mostanában.

     • Szerintem szakmai szemmel elég sok hiány lehet benned ha te látsz valamit a Györgyi gyerekben. Megkapja a lehetőségeket de se befejezni nem tud egy helyzetet ,se előkészíteni. Többek között ezért se remekel Hornyák , mert ilyen segédje van, gyenge nb3 szin…
      A Gyurjántól nem tudom mit vársz 10 percek alatt a meccs végén.
      Lacika jó döntés volt viszont szerintem is. Fiatalként ő nagyon is ügyes és taktikás .

  • Hornyák tényleg nincs jelenleg formában , de szerintem ez a Mester hozzáállásából is adódhat, illetve nem kap labdákat, nincs aki kiszolgálja. Valami nincs rendben a csapat korul ez teny.
   A csapat pedig minden mérkőzésnél eljátsza azt, hogy lélektelenül tér vissza a második félidőre. A szünet nem tesz jót nekik!