Tevékenység

 • Kékvér közzétett egy állapot frissítést 5 hónap, 1 hét óta

  😢 😭 😭 😢 Jova Levi a Vasasé. 😢 Kivásárolja/ta…..

  • Forrás?

  • Amennyiben igaz, akkor ezúton kívánok Levinek sok sikert a következő állosmáshelyén és további karrierjéhez. Rengeteget köszönhetünk neki és nem csak az utóbbi 15 év egyik legjobb (ha nem a legjobb) kapusát veszítettük el, de egy vezéregyéniséget és csapatkapitányt is, akit nagyon nehéz lesz pótolni. Azonban meg kell értenünk, hogy Ő egy NBI-es szintű játékos és megérdemli, hogy előbb vagy utóbb ott védjen. Ezek szerint nálunk ez még nem realitás, és ez az, ami talán fájóbb, hogy nálunk ez nem realitás, hiszen, akkor nem engednénk el. Ez azonban nem feltétlenül rossz, hiszen saját nevelésre szeretné a hangsúlyt a jelenlegi szakvezetés, azonban vezéregyéniségek nélkül nagyon nehéz lesz, akármennyire is tehetségek a fiataljaink. Sajnos Fodor Ferin kívül nem igazán látok ilyen személyt a csapatban, így ilyen tekintetben mindenképp rutint is igazolnunk kell, így annyira nem értem a Varga Ádámot Tiszakécskétől, mert Ő minden az, csak nem rutinos, még a névrokona, aki Fradi-nevelés és jelenleg a Soroksáron véd, még benne is több potenciált látok. De egy pár név, akivel talán tudnánk pótolni és talán szívesen jönne elsőszámú kapusnak: Nagy Gergely (szabadon igazolható, korábban Paks, Vasas, UP-válogatott), Hrabina Alex (Hurkások), Bukrán Erika (Diók), Dombó Dávid (Mezőkövesd), Horváth László (Kazincbarcika), Mursits Roland (Dorog), Horváth Dániel (Ajka), Gyurján Márton (Szombathely), Megyeri Gábor (III. kerület – korábbi Szpari játékos).

   • Hutvágner Gergelyt szívesen látnám

    • Tehetséges fiatalember, kétségtelen tény, de egyfelől a Sampdoria egyelőre csak kölcsönbe adta a Siófoknak, de megragadta a lehetőséget, azonban attól tartok, hogy szegény srác úgy fog járni, mint az Olaszországba igazoló játékosok nagy része, tehát kölcsönadások tömkelege fog következni a karrierjében, de ne legyen igazam. Emellett szerintem kevés a felnőtt mérkőzéseken szerzett tapasztalata és én mindenképp egy tapasztaltabb kapust tudnék elképzelni, mivel kevés a rutinos játékos, de, ha fiatal kapusban gondolkodunk, akkor inkább védjen Nagy Máté, hiszen még fiatalabb is, de végtelenül tehetséges, itt az a legnagyobb kérdés, hogy mi a terve a vezetésnek, NBII-ben tartósan maradni, ahhoz elég a saját nevelés, de, ha szeretnénk feljutni, akkor minden posztra legalább egy rutinos játékra lenne szükség. A védelemben ott van Fodor Feri, de a középpályán és a támadósorban nincs senki, most már a kapuban sem, ha minden igaz. Ezekre a játékosokra azért lenne szükség, hogy egy gyenge pillanatban fel tudják pörgetni a fiatalokat és tudják segíteni az edző munkáját. A felvetés viszont teljesen korrekt, fiatal és tehetséges, de én akkor Nagy Mátéra szavaznék, mert akkor, ha mindig hozunk valakit, akkor a fiataloknak sem lesz meg az ambíció, hogy küzdjenek a kezdőbe kerülésért!

     • Hát nézd Fiatal, ügyes, Siófok miatta van ott ahol most. De úgysem én döntök. Egyébként siofokrol egy csatárt is hozjatnánk ingyen. Igaz nem fiatal, de rutinos!

      • Én is örülnék neki, mármint a Hutvágnernek, de perpillanat nem tartom realitásnak. Ami a csatárt illet én Siófokon egyedül Horváth Péterben látok fantáziát NBII-es szinten kiemelkedő és jó szezont fut, emellett bal lábas, ami még egy plusz, de nem hiszem, hogy keletre vágyna, hiszen akkor ide jött volna Paksról, de igaz ez Jánvárira és Borára, akik környékbeliek, de mégsem kerestük őket soha. Ami még a csatárokat illeti nem hiszem, hogy átállnánk a két csatáros játékra tavasszal, ennek issza meg a levét Tóth Barna. Látszik, hogy Lengyel Roli a hozzá hasonló alacsony, harcos csatárokat kedveli, ezért favorizálja Hornyákot, ami érthető, mert élete formájában játszik kis túlzással, de azért lehet, hogy jó lenne előállni egy másik taktikával is, ha nem működne ez a 4-2-3-1…

  • Gratulálok! A kapust, a csapat kapitányát elengedni. Ez azért magyarázatra szorul…..Remélem Hornyáknak vannak még ambíciói és elmenekül ettől a céltalan, néző riasztó csapattól.

  • azért az elég sajnálatos, hogy Révész a 60 milliárdos vagyonával rá van szorulva a Vasastól kapott pénzre!