Tevékenység

 • Kékvér közzétett egy állapot frissítést 4 hét óta

  Egy kis érdekesség.
  Érd feljutott az NB2 be, de nem tudja vállalni!
  És mi a helyzet Péccsel?
  Ugyanaz a tulajdonosa mint a siofóknak. De Siófokon február óta nincs fizetés.
  Fizetésképtelen az ember.

  Miért lehet csapata nb2 ben ha csődöt mondott? Ráadásul 2 csapattal? Na ez a botrány!
  Ebből miért nincs hír?
  Hm

  • Érdről van hír, csak nem foci hanem kézilabda. A női csapatba az elmúlt években úgy 3 milliárd forint közpénzt öntött az előző – kormánypárti – városvezetés. Ősszel az ellenzék nyert és elzárta a pénzcsapokat. Így a focira sem jut…

   https://hvg.hu/gazdasag/20200428_erd_kezilabda_polgarmester_csozik_laszlo

   • Idióta vagy román józsef

    • Nem az IQ-dról vagy híres, az már látszik. Tősgyökeres tirpák vagyok, igazi büszke nyíregyházi!

     És miért lennék idióta!

     Ja, és nem lehetek komcsi, nincs narancsos pártkönyvem… Másmilyen sincs és nem is volt, de nem is lesz!

     • realista józsi.Szánalmas amit ezen a fórumon csinálsz.Olyan vagy mint egy kádárista harcos akinek nem szóltak,hogy szeretett kommunista rendszered jános bácsival kimúlt.Vége!Érted vége a rémuralmatoknak te komcsi IQ bajnok.Szégyeld magad,hogy olyan embereket sértegetsz akinek még nem is köszönhetnél,mint Sándor Pista bácsi.Megkopott a tudása?Ő nem levelezőn szerezte a papírjait mint te,Ő az életben tanulta a szakmáját!Elég szánalmas lehet az életed,mert mindig csak kritizálsz mindenkit!Jót még nem mondtál soha senkiről!Jó lenne ha magadba néznél,megkeseredett komcsi-libsi ,senki nem beszél veled még itt a fórumon sem.A meccseken magányosan üldögélsz szoktam nézni a VIP ből milyen szánalmas vagy……

      • “Olyan vagy mint egy kádárista harcos akinek nem szóltak,hogy szeretett kommunista rendszered jános bácsival kimúlt.Vége!Érted vége a rémuralmatoknak te komcsi”

       Jó kezdés! Van benne valami bájos, amikor egy kőagyú fidess-bolsevik komcsizik! Tisztára, mint dagi laci házmester! Szinte látom magam előtt, amikor ülsz a gépnél, írogatod a hülyeségeidet, közben rá-ránézel az asztalodon álló mellszoborra és közben motyogod: “Ugye jól írom, Vlagyimir Iljics Uljanov!”

       Utáltam Kádárt, utáltam azt hogy félanalfabéta pártemberek kerülnek pozícióba és örültem amikor annak a rendszernek vége volt, de egy rémálom, hogy a Kádár reinkarnációja visszatért, és vezeti az országot!

       “Jót még nem mondtál soha senkiről!” Akkor mondok. Például Pokorni egy egészen kiváló oktatási politikus! Ki is túrták a döntési pozícióból… Vagy Ángyán József professzor! Egymaga felgöngyölíti az egész fidesses földmutyit! Minden tiszteletet megérdemel!

       “A meccseken magányosan üldögélsz szoktam nézni a VIP ből milyen szánalmas vagy……”

       Ebből is látszik hogy nem ismersz, mert sohasem vagyok a nyugati oldalon, és sosem ülök!

  • Mert “hókuszpók” az egész magyar foci.

   • El is adó a Siófok Fc 1 Ft ért!

    • Kb annyit is ér. 🙂 Az is csak a pálya miatt, mint ingatlan, ha fellendül újra az idegenforgalom. Egyébként korábban szerettek odaigazolni a játékosok. Közel van Pesthez, autópálya végig, tavasz végén beindul a nyüzsgés … Szerintem lesz ott még csapat hamarosan.