Tevékenység

 • Kékvér közzétett egy állapot frissítést 1 év, 4 hónap óta

  Hajrá Szpari! Csak előre!

  • A Titanic-nál is valami ilyen volt….

   • Mentális problémák és alázat hiánya van egyes játékosiknál. Túlértékeli magát, duzzog, pofázik, majd hibázik. Fejben gyenge, leszállt önértékelés. Lesz ennek még következménye, nehogy lapátra kerüljenek. Nem az edzőkkel van a probléma!

    Hajra Szpari!

    • Kikre gondolsz?

    • Az a legnagyobb gond nálunk szerintem, hogy céltalanul lézengünk az nb2-ben. Feljutni nyilván nem akarunk, kiesési gondjaink pedig egyelőre nincsenek. A játékosok úgy lépnek pályára a legtöbb meccsen, hogy nincs tét, legyünk már túl rajta, az eredmény másodlagos, ha nyerünk nyerünk, ha vesztünk vesztünk, ha x, akkor x. A pontok úgy is csak akkor fognak számítani, ha veszélyzónába kerülünk, és egyelőre még nem vagyunk ott, de a mezőny elejéről is jó lesz minél hamarabb elkerülni, mielőtt még vérszemet kapnak a szurkolók. Én valahogy ezt értem, hogy ez van a fejekben… Ezen felül meg egy ilyen jótékonykodási vonulatot is érzek, az utolsó két meccsen mind a DEAC-ot, mind az ETO-t hozzásegítettük az első bajnoki győzelmükhöz a szezonban.

    • Az a hiba hogy a saját értékeinket nem becsülik meg aki pedig idejön az miért is hajtson? Fèlévente új edzők félévente új csapat. Akiket ingyen idehoztak eddig azok közül nem sok mindenki alkotott maradandót az elmúlt években. A szúrkolók szezonról szezonra várják a csodát de mindig csak a bosszankodás jut nekik a lélektelen játék miatt. Valami sajnos nem igazán jól működik nálunk. Már a fiataljaink közül is egyre kevesebb van a keretben. Nem mindenhol dobog lelkesen a SZPARI szìv. Hajrá SZPARI

     • Kedves Zsolt!
      Látom, hogy a fiataljaink a szívügyed!
      Igazán nem akarok Veled kötekedni, de én nem látom azt a feltörekvő fiatal-társaságot, akik megütnék az NB2-es mércét.
      Jussanak fel a 2. csapattal legalább a megye 1-be, edződjenek a felnőttek között, aztán ha megérdemlik, akkor lesz is lehetőségük az 1. csapatnál is.
      Szerintem előbb bizonyítaniuk kellene, nem pedig a Kállósemjén ellen egy keserves 1:1-et produkálni!

      • Szívügye mert teljesítmény bérezés van. Ha nyer kap ha nem nyer nem kap. És akiről én írok az saját nem idejött!

      • Köszönöm a válaszokat. Igen szeretném látni hogy saját játékosok játszanak a SZPARI mezében. Szivesebben nézném a sajátjainkat a 6-10 helyért harcolni mint évek óta idegenekkel nyolcadiknak lenni élettelen játékkal. Vágyálom tudom de jó néha álmodni.Sajnos a mai utánpótlásnevelés mellett az is marad.