Tevékenység

 • Kékvér közzétett egy állapot frissítést 3 hét, 5 nap óta

  Azt szoktuk mondani, hogy ország világ látja.
  Akkor nézzük mit nyújt az a kezdő 11 aki fizet az edzőnek azért hogy a kezdőben kapjon helyet, vagy az igazolása során a díjának felét leadta a stábnak.

  Akik a padon vannak vagy még ott sem azokra nem vonatkozik a leírás. Nos hajrá Szpari

  • Vegre mas is latja a tortenteket. Sajnos a legtobb szurkolo elfogult es elvakult egyben. Erdemes a dolgok moge nezni. A jatekosok nem veletlen nem stabilak mivel nem teremtik meg nekik a stabil,nyugodt kornyezetet. De az a lenyeg Sandor Pista jol erzi magat es osszeszedi a nyugdijas eveire valot,nem mellesleg a sajat fianak is fellenditi a menedzseri karrierjet. Nem nezve azt,hogy ezzel hany jatekosnak legyen az fiatal tehetseges vagy akar rutinosabb jatekos akinek tonkre is teheti akar a karrierjet. Amig ilyen meglopos szarhazik veszik korbe a Szparit addig nincs mirol beszelni. Lehet csak azt nezni,hogy veretlen a csapat de akkor ne legyen kerdes hogy miert nem jut fel a csapat.

   • Nincs a szurkokónak rálátása hacsak nincs közel hozzájuk.
    Nagy a zúgolodás az ügynökök által és az osztozkodásban a tűzoltó is részt vesz!
    Csak lesz ennek következménye!

    • Sajnos amig mindenki behuzza fulet-farkat semmi kovetkezmeny sem lesz. Szegeny Revesz Balintot sajnalni tudom,hogy nincs mellette egy olyan ember aki nem veri at.